2019-03-02 следболнични

by Vasil Kolev

И следболнично (трябваше да е вчера).

В петък ме изписаха (и ми извадиха абоката, който ме подлудяваше). Вкъщи съм си и основно дремя.

Новините са средно добри. Хирургът каза, че са намерили сраствания и някаква набутала се вена там, и са почистили/подредили/изгорили (последното той го употреби) всичко, дето пречи, но първата нощ в реанимация пак ме заболя и трябваше да си пия пълния набор от моите хапове. Предположението е, че ще отнеме някакво време на нерва да се намести и да реши какво усеща и как, съответно да изчезнат тия проблеми, може би да падне количеството лекарства, което ми трябва, или в краен случай да мислим да го режем (с радио хирургия (радиация), защото аз изгубих всякакво желание да бъда рязан пак, преживяването ми беше ужасно).

Друга интересна новина е, че понеже вече веднъж бях отварян, сега за затварянето трябваше имплант. Имплантът е от телешки колаген и подобни неща, т.е. аз официално имам теле в главата.

Дадоха ми и болничен. Той е 5 дни за в болницата и 30 (ТРИДЕСЕТ) дни вкъщи. Предния път на 10тия ден аз обикалях като идиот, не знам защо това е стандарта, особено за човек на моята възраст.

Та, сега съм средно надрусан, понеже с операцията/упойката и както са ми промивали организма, все едно са изкарали всичкия карбамазепин от там, и си възстановявам свикналостта, след което в зависимост от усещанията ще го намалявам, да видим дали ще се са намалели и усещанията. Тия дни ще ходя да ми махат шевовете, и малко след това ще мога да си мия косата (или поне да имам вид, различен от половин принцеса Лея).

Нямам бъдещи планове за следващите няколко дни, освен да дремя и да ми се намества главата, после ще видим. Искрено ми се иска да мога да се върна малко на работа, преди Елена да роди и пак да съм неадекватен :)

Tags: ,

3 Responses to “2019-03-02 следболнични”

  1. gabo Says:

    Успешно оздравяване!

  2. Андрей Says:

    > Имплантът е от телешки колаген и подобни неща, т.е. аз официално имам теле в главата.

    Трябваше да ги помолиш ако ще ти слагат части от телета, поне да има и рог. Щеше да пасне на метълската прическа.

    > Той е 5 дни за в болницата и 30 (ТРИДЕСЕТ) дни вкъщи. Предния път на 10тия ден аз обикалях като идиот

    Имаш време да се научиш да пишеш Vim плъгини. Да си средно надрусан даже може да помогне.

    Или това, или може най-накрая да почнеш Ward. До текущата глава 12.4 може 30 дена даже да ти стигнат.

  3. Пейо Says:

    Моля, да се оправиш бързо, изцяло и завинаги. Има работа за вършене и си нужен.

Leave a Reply