2004-06-25 23:35

by Vasil Kolev

Мразя социалните събития…

Снощи като не можех да спа, прибегнах до една много приятна стара рецепта – взех си Unix Network Programming (first edition), и си четох. Книжката е стара, някои от нещата са странни в момента, но помага много за заспиването… Сега трябва да се сетя в кого ми е Advanced Programming in Unix Environment (пак на Р.Стивънс), и да се приспивам с нея. Мислех да опитам с TCP/IP Illustrated, само дето я знам твърде добре…

Днес беше срещата на ISECA, и пак 2 часа говорихме и обсъждахме. Имам 2 неща за правене, но не мисля да почвам тая вечер, че настроението ми не е много подходящо… След срещата отидох да се видя с разни хора, но открих, че нещо съм си надвишил лимита за социални събития, и не ми се вижда много-много с хора, особено с повече от 3ма на едно място, и се прибрах. Поне вали приятен дъжд.

Утре ще са ни спрели водата, та мисля да се изкъпя от тази вечер – майка ми пристига на гости, и ще ида да я видя, а няма нужда да я отравям с миризмата си …

ISC.sans.org имат информация по темата за последната дивотия по IIS и IE. И изглежда по тоя случай M$ са пуснали няколко статии за процеса си на разработка, да се покажат колко са добри (както казва майка ми, “Хем насран, хем голям”). Някой хубав ден се надявам хората да прогледнат, и да се усетят какво точно подкрепят, като ги ползват.

3 Responses to “2004-06-25 23:35”

  1. Георги Иванов Says:

    Пробвай да се приспиш с алгоритмите на Knuth макар че и Advanced Unix Prorgamming става :))))))))

  2. Георги Иванов Says:

    Хммм относно MS мисля че те точно са си майстори на “късия разказ” когато искарат некоя си техна дивотия проглушават целия свят че това е нещо ново досега, а всъшност технологията се ползва от UNIX отпреди 20 години.

  3. MiCRoPhoBIC Says:

    Споко – няма да се спира водата – това са последните новини ;-)

Leave a Reply