2004-06-28 19:18

by Vasil Kolev

Хубав ден беше вчера. Понеже не пиша лични подробности в блога, само ще спомена, че пиенето на Каберне горчивка от медни изстудени чаши с приятен човек е едно страхотно преживяване :)

Излязла е нова книга от Избрана Световна Фантастика на Бард, “Богът на гнева” (Deus Irae) на Филип К. Дик и Роджър Зелазни, мисля да се излегна да си я прочета след малко. Напазарувах си едно парче прясно сирене, ще върви идеално с книгата.

Преди малко завърших редактирането на хартия на втора версия на “Как се пише курсова работа по мрежова сигурност (и не само)”, както е тръгнало до края на седмицата ще имам трета финална версия, след като чуя забележките на хората от курса… След това ще се хвана да събера плановете и материалите, и да видя какво имаме и какво нямаме за догодина.

(странно, почнал съм да слушам стари неща, свалих си пак Roots и Against на Sepultura и си ги въртя… Май няма да ходя на Soulfly в сряда, че тогава ще ходя на ИББ да си взема сертификата от LPI)

3 Responses to “2004-06-28 19:18”

  1. Георги Чорбаджийски Says:

    Верно че в сряда имаше soulfly! Брях бех забравил. Майната му, няма да ходя. Такива неща се правят в петък не в сряда.

    С тия медни чаши ме запали да знаеш ще ида и аз да си купя и ще ги добавя към арсенала :-)

  2. ddantgwyn Says:

    хм, медни чаши?!
    а калайдисани ли са отвътре? и пълни ли ги изстудяваш? сподели малко повече, pls.

    а новата книга как е? струва ли си? защото и двамата автори нещо така — много известни, та се питам дали и книгата е на нивото на авторите? някакъв жанр?

    брррр, sepultura –> не, благодаря, не са за мен. по-добре porcupine tree :)

  3. MiCRoPhoBIC Says:

    богохулници такива…не знаете какво пропускате…ОТНОВО ;-)

Leave a Reply