2004-07-31 15:00

by Vasil Kolev

Вчера – ден на системния администратор, днес – ден на махмурлука на системния администратор.

Е, поне не се напих много, и беше забавно … Ето накратко случките:

Събрахме се няколко човека във Валяка, с много пиене, и почнахме да слушаме музика;
Пихме, говорихме на всякакви теми, свързани с работата, оплаквахме се, че съвсем няма хора (в момента SAP никакви не могат да си намерят, а те търсят програмисти на java);
Имаше различни мнения за музиката, специално това на червото, че трябва да слушаме Dimmu Borgir;
С wireless платката на Валяка слушахме разни мрежи наоколо, с prism2dump (понеже няма airsnort за FreeBSD). Цялата работа тръгна от там, че SofiaLand имали hotspot…
По някое време дойде полиция, щото някаква бабичка от отсрещния вход не само чувала музиката, ами и видяла някакви да се прегръщат (което говори или за много въобразяваща си бабичка, или за нещо друго, щото девойките бяха малко :) );
Взехме пиенето, и отидохме да си допием в гората, на една железопътна линия. Стигането дотам си беше просто приключение – мрак, храсти, коприва, и неравности :)
След като си говорихме известно време, аз се прибрах и умрях, спах до около 14:00. Толкова бях пребит, че чак си спрях машината да не ми шуми (което уби сесията на Велин).

Е, почти пълнолуние си беше…:)

5 Responses to “2004-07-31 15:00”

  1. Георги Чорбаджийски Says:

    алкохолици!

  2. Йовко Йовков Says:

    А не се ли сетитхте да направите един DoS на бабичката, ами трябваше да търсите толкова дълго къде по дяволите са скрили копривата?

  3. Mariela Says:

    Георги, това е моя реплика ™ ;-)

  4. freax0r Says:

    Ехехехех щом сте се прегръщали значи алкохола си е казал тежката дума!!! Някои днес да се е оплакал от болки по мекото продължение на гърба?!?

  5. ecloga Says:

    Хахах били сте явно много зле до линията се стига адски бързо и лесно, има пътеки за тая цел, но щом копривата ви влече… ;)

Leave a Reply