2004-09-16 23:27

by Vasil Kolev

Чувствам се във форма :)

Днес беше скапващ ден. Премина основно в подкарване на софтуер по проекта, пренареждане на мрежата, местене на машини, кабели и други подобни, с вадене на eeprom-и с грешен firmware, и с какво ли не още… Техничаря, който е изпратен да инсталира софтуера и да подкара странното централно парче хардуер, се оказа много свестен и умен човек (и ми изтрепа предразсъдъците, които имах за турците :) ). Изобщо деня до около 19:00 беше адски изтощителен.

По пътя към вкъщи срещнах една приятелка, която не бях виждал от няколко месеца, и това се оказа светъл лъч в целия ми ден, прекарахме 15 минути в разговор, след което трябваше да побързам, за да мога да разпечатам няколко основни неща, и да ходя към “Тукан” за обсъждането на мрежовата сигурност.

Трите часа там ме побъркаха, успяхме да обсъдим конспекта и да го изчистим, въпреки старанията на EXо и flop-а да правят простотии, и многото off-topic разговори. Преди малко пратих по пощата основните записани неща, и в момента изпитвам остра нужда да се наспя, за да мога утре да стана в 9:30, и до 11 да съм на място да продължим инсталацията.

И все пак, такова натоварване най-накрая ме кара да се чувствам жив…

Leave a Reply