2004-01-30 04:39

by Vasil Kolev

Пак не мога да спя… Четох, въртях се, и станах … Чуваше се звук като капане на вода, който се оказа звука от ‘enter’-а на клавиатурата на брат ми (през 2 врати)… Ще му дам някоя друга.

А детето (т.е. говедотодетогоимамзабрат) пиеше водка, с разредител (понеже нямало друго) моите разтворими витамини. И аз си налях малко водка (той през това време уби остатъка от коняка, който се ползва за подправка за чай), след което последва демонстрация на нечовешка простотия в следния вид: отидохме да разгледаме обявите за работа на bazar.dir.bg, след което той прати няколко mail-а на разни адреси оттам. Намалко не умрях от смях от съдържанието им….

(обикаля наоколо, и мрънка, че няма пиене…нещо не му хареса мастиката :) Оставих му остатъка от моята водка (който той изпи на екс), така и така мразя водката)

Получи се отговор на един от mail-овете на говедото, autoresponder oт 2 девойки, предлагащи платен стандартен и нестандартен секс… Все повече и повече се убеждавам, че единствената инсдустрия, просъществувала толкова дълго, и без никакъв вариант за изчезване, е порно индустрията…

Leave a Reply