2004-11-14 01:36

by Vasil Kolev

Съботата беше ден да си отспя, да изчистя малко, и да ида на anime срещата. Беше приятно, запознах се с нови хора, хапнахме в стандартния китайски ресторант… А аз за пореден път се убедих, че имам някаква слабост към метълките :)

Все повече и повече си личи, че на marla и трябва още памет. Във вторник ще взема още 512 (по-рано не може, понеже човека, от който пазарувам, се оказа в Англия), би трябвало да и се отразят добре. Мисля сериозно за по-голям upgrade, но нека събера повече пари (много сериозно мисля за Opteron, само че съвсем не съм наясно с хардуера там, а с цените сигурно и не искам да съм наясно).

Препрочетох “Боен клуб”, тоя път на български, книгата си е страхотна. В момента мисля дали да започна наново Cryptonomicon-а, но май първо ще си я поръчам на хартия, че на монитор просто не върви.

5 Responses to “2004-11-14 01:36”

  1. Георги Иванов Says:

    По въпроса за метълките незнам какво чувстваш и те влече към тях ама ето и моето мнение.
    1. Мърли са псуват ругаят ( недостойно за една себеуважаваща се жена според мен).
    2. Обличат се гадно (sorry ама кубинките и раздърпаните фанели не могат да подчертаят фигурата на жените така , че дори и да са хубави изглеждат гадно).
    3. Много пият мамка му ( имал съм преживяване жена метълка в истинския смисъл на думата да изкърка 27 бири и ма вкара под масата), убиват мъжкото самочувствие :)))) Те на тва ко му викаш жена ……….

  2. валяк Says:

    Буа, буа… по повод тва логване, ТИ самия беше казал :
    ‘Please, please, please, stop building stereotypes – I’ve just finished reading it, and I found something similar to me in every color… And even your advices for my ‘primary’ color won’t work the way you say they will…’
    Извинявай, ма’ ти в кмомента какво правиш?
    Изграждаш стереотип на ‘жената метълка’.
    Всички (почити всички де) тези неща многат да бъдат открити във всяка една друга, просто не си търсил може би? :)

  3. Васил Колев Says:

    (объркал си де си сложил коментара, ама айде)
    Валяк, да си кажа от опит – в другите жени тези качества са адски рядко срещани:)
    За стереотипа си донякъде прав (въпреки че очаквах първо Славка да ме изругае :) ), но метълството е в някои отношения като админството – ако се занимаваш с това, все ще придобиеш някои основни черти (т.нар. професионални деформации :) )

  4. Яна Says:

    ха-хаааааааааа! господине Георги Иванов- хайде да се видим и да поспорим- дали си прав или не…за метълките иде реч де.:) Доста грешни представи- достаа!!!

  5. Георги Иванов Says:

    Госпожице Яна :))) просто нямаш никакъв проблем. Доста грешни представи не бих казал движил съм доста време с метъли и метълки, брутални и не чак толкова. Мнението си е лично мое също така и не ги слагам по общ знаменател всички , но не му е мястото тук да се спори, че ми мирише на flame :)

Leave a Reply