2004-11-14 13:30

by Vasil Kolev

Първо мислех да отговоря в коментарите защо са толкова хубави метълките, но реших, че така ще е по-добре. Кратко уточнение – говоря за девойките, които слушат тежка музика,да не се бъркат с разни други.

(следващото са просто мои лични впечатления :) Въпреки това съм сигурен, че ще бъда доста руган :) )

На първо място, те винаги са по-естествени от останалите жени. Не се мажат до смърт с грим (с малки изключения), не се навличат с гадни парцали и т.н. – те са си естествени, и една красива метълка е несравнимо по-красива от някоя хубава намазана до смърт и отвратително облечена девойка. Естествени са и в поведението – не лигави, като много други…

Това води до втората част – дрехите. Черните дънки, черните дълги рокли, дългите коси – нещата просто си пасват. И това, че дрехите им не подчертават много фигурата, не е проблем – те се движат достатъчно, за да можеш сам да си изградиш мнение за това как изглеждат под дрехите (въпреки че е много по-приятно да провериш сам :) )
(за кубинките нямам какво да кажа, много добри обувки са, а като ги сравниш с тия остри гадости, дето се носят в момента, и от които чак ми се драйфа… Имат и предимството, че с тях спокойно човек може да се разхожда по няколко часа.)

И поне по лично впечатление – с повечето метълки можеш да си говориш, и имат акъл в главата си, а и не им пука толкова много – с такава жена можеш и да се напиеш спокойно, и да куфееш, и да водиш философски спорове, да си говорите за книги, музика, филми, живота, вселената и всичко останало…

Разбира се, с това по-горе не казвам, че из останалите жени няма такива, но са рядкост… Както не казвам, че и всички метълки са такива, има и неприятни изключения:)

п.с. Жоро, жена, с която не можеш да пиеш, за какво ти е ?:)))

18 Responses to “2004-11-14 13:30”

  1. Валери Дачев Says:

    Цитирам: “И поне по лично впечатление – с повечето метълки можеш да си говориш, и имат акъл в главата си, а и не им пука толкова много – с такава жена можеш и да се напиеш спокойно, и да куфееш, и да водиш философски спорове, да си говорите за книги, музика, филми, живота, вселената и всичко останало…”.
    Сещам се за една мисъл на любимият твой бачо Лалев: “Зак’во ми е акъл да има ? Аз няма кръстословици да решавам с нея…” :). Иначе с колко ужасно тъ^H^Hизключения от твоето правило искаш да те запозная, че да се превърне то в изключение на изключението си ? :)

  2. Васил Колев Says:

    За решаването на кръстословици – ние сме бая различни хора, аз никога не съм понасял глупавите жени, а за да се стигне до нещо, все пак и трябва да се поговори с нея – което не върви, ако на мен на 10тата минута ми стане адски скучно, и реша да не се хабя.

    Колкото до изключенията, това , Дачев, се дължи на това, че ти налиташ на тези под възрастовата граница, след която това ти остава в душата – много от глупавите са бивши и донякъде текущи чалгарки, които слушат това, само за да паснат в някоя компания. Нали съм ти казвал, че човек е метъл по душа, не по дрехи?:)

  3. GigaVolt Says:

    Най-сетне някой, като мен да мрази “остри гадости, дето се носят в момента”

  4. Георги Иванов Says:

    Василе до някаде си прав. Аз имах предвид , че се губи женственоста. Аз също не обичам чалгаджийки нацапни с грим :). За пиенето хубаво ама жена ти да те прибере си срам :))))

  5. freax0r Says:

    Василе принципно когато на една девойка ти самия не си и интересен решаваш че е обратното ‘щото на тебе така ти изнася:) Пък за кръстословиците е много вярно бикоз е по готено! Ако е за едното клецане, лично аз предпочитам да мушна някоя префърцунена “красавица” с два пръста кит по лицето отколкото някоя като Мариела (некъпана, потна и мазна…бурен смях).Аз лично до сега не съм спал с “Металка” поради доста голямата предварителна подготовка (ваксини против тетанос, бяс етц …)Пък има и негримирани чалгаджийки :) и не можах да разбера що си мислиш, че тия моми дет слушат чалга са тъпи? Не ми казвай само “мий щом слушат чалга значи толкова им е акъла, к’во да говорим повече?”. Незнам дали си чувал следното:
    “Защо една лисица си ближела гъза?”
    “Въпрос на вкус!”
    Пък и от това каква музика слуша не може да си вадиш изводи к’во ебане прави:) или ти си от хората който спят само с грозни жени щото си чувал оная известна мисъл на някой неизвестен идиот “по-добре с грозни ‘щото се ебат като за последно?”. Ти бай дъ уей спал ли си до сега с жена която слуша чалга?

  6. freax0r Says:

    Ооооооо и забравих! Това да делиш жените на два вида такива който носят кубинки и такива с остри обувки е много повърхностно. Доколкото знам и други обуща са продават по пазара:)))

  7. Васил Колев Says:

    Личния си живот с тебе няма да го обсъждам :) Мога да кажа, че съм имал близък (и креватен) контакт със жени, слушащи всичко, и не съм намерил приятна чалгаджийка. А колкото до повеърхностното, човек, за който жените са основно обект за ебане (т.е. ебект, да ползваме малко терминология от ООП), звучи смешно, като обяснява такива неща :)

    Момента с грозните жени основно си го измисляш, аз просто гледам други неща, не само външния вид… Ти нарочно забравяш различните девойки, които съм водил в старата квартира :)

  8. валяк Says:

    Фън, баси флейма :)
    Давайте, че става интересно! :)
    go for it… ;-)

  9. freax0r Says:

    За хубавите девойки които си влачил из квартирата сме говорили и друг път. Те са точно 2 (да, две! мога и поименно да ги кажа). На фона на останалата бройка 2 са нищо (да не прозчвучи като реклама, точно обратното:))

  10. Васил Колев Says:

    И колко е останалата бройка?:) Да не говорим, че не всички си ги виждал, че ме беше срам да ги запознавам с вас :) Пък и ти не се класираш, щото си водил само една девойка :))))

    И тива май стана скучно, сега ако ще си мерим базите данни…

  11. Георги Иванов Says:

    Айде сега и кирливи ризи ще си вадим . Може да са били хубави за него всеки си има вкус . Малко се изврати спора за друго ставаше въпрос.

  12. freax0r Says:

    Е не водя статистика колко си водил и колко не, само ще кажа, че са достатъчно човек да си направи изводи :) Като спомена, че съм водил една девойка само… ми това би трябвало да ти говори, че жените за мен не са само обект за ебане както спомена по-горе:) И на мене ми стана тъпо вече. Аз ако почна да разказвам за гнусотийте който е вършил Василий може и да усъмнем тук:)))

  13. Васил Колев Says:

    Ами като жените не са само ебекти за тебе, защо говориш точно по тоя начин?:)

    А ако си решил да ми пишеш биография – давай … тъкмо и на мен ще ми е интересно какви ще ги измислиш:)

  14. пейо Says:

    Евала!!! Аз се подписвам с две ръце под мнението на Васил. Метълките са едни от най-чистите и готини жени, с които някога съм си прекарвал времето. Нямам идея какви са съвременните моми от този тип, но едно време аз бях перманентно влюбен в някоя от този тип и едни от най-хубавите ми спомени са от точно с такива жени.

    Сега малко аргументи:
    За пиенето: С коя друга жена би било прието за нормално да си вземете по няколко бири и да идете в парка, в някоя детска градина или на някое тепе да зяпате града и да не си загрижен особено дали майка й не я е научла да чака друго от мъжете или че има опасност да те помисли за гамен, какъвто всъщност си? Коя друга жена е способна да даде парите за тока за бяло вино (Софийски мускат ’92), за да може двамата да сте пияни и щастливи няколко дена и да иска единствено да я обичаш както тя тебе?

    За секса: Мче, те слушат примерно Металика (“Аз искам с Lars-а, ама…”)!!! Знаете ли в каква форма и какво тяло има жена, която е способна да куфее три часа и да спре за бира само. Да не говорим за какво става дума когато се прави секс на такава музика. “The four horsemen” е точно 7.52мин. (седем минути и петдесет и две секунди). От начало до край: та-ра-ра-рам, та-та-да-да-дам…. С коя анемична кифла би се пробвал на това? Да не говорим, че аз съм фен на Pantera… За по-нежните има и балади… на Slayer.

    Косите: Да, случвало се е да ме шибне някоя коса през физиономията, но значително по-често се е случвало да ме погалят с такава коса през цялото тяло.

    За акъла: ами който не е прекарвал време с такива жени няма как да знае какво е чувството да си приказвате по цяла нощ и да не може и да не искате ноща да свършва. Аз съм прекарал толкова безценни вечери в смислени разговори и всяка една от тях има повече съдържание отколкото всичките приказки “на къфее” някога ще имат.

    За тъжното: Тъжното е че и те, като всички интелигентни жени, мутират с вързрастта и се превръщат в нещо по-общественопригодно (“the rebel of yesterday is tomorrow’s fool”, Iron Maiden ’92), но хубавото е че запазвазват в себе си тази искра и винаги може да я събудищ отново в тях.

  15. Валери Дачев Says:

    Хех… знаеш, че тези неща са в рамките на шегата. Иначе да си направим няколко категории жени: такива за решаване на кръстословици, такива не за решаване на кръстословици и такива, дето стават за всичко. Вярно, предпочитам да решавам кръстословици с момиче, което може да попълни туй-онуй. Но предпочитам и да спя с по-чаровно момиче. Общи приказки, валидни, мисля, за всеки тук. Въпросът беше дали фактът, че една дефойка е метълка, означава в общия случай, че си имаш работа с нещо по-интелигентно. Аз, честно казано, не мисля така. Най-малкото: ако беше ходил в Helloween щеше да го осъзнаеш – метълка прави свирка на гаджето си под масата, друга пък говори само за пиене (ух, и то на македонски), трета пък само мотори са и в главата, четвърта пък само обяснява как се била напушвала с гаджето си напоследък… Същото нещо, сигурен съм, го има и между останалите жени. Аз и метълки съм виждал да си взимат кална баня в сенките си, да си плескат косата в вакса, да се катерят по обувки с 20см ток и всякакви такива извращения… Не мисля, че музиката не е определяща нито за акъла, нито за външния вид на едно момиче. Ако имаш момиче, което не слуша точно определена музика, това значи ли, че е безхарактерна ? Аз съм сконен и да движа с момиче, което предпочита чалга, стига да си струва движението. Или просто съм прекалено непретенциозен…
    Колкото до възрастовите групи, на които налитам, по-добре да не правим сравнения, че може и представители на закона да има тук, а тогава няма да съм аз тоя, дето ще изгори :). Така или иначе примерите по-горе са на по-прилична възраст, с едно изключение, дето е на 16 (което така или иначе и на 30 няма да се оправи).
    И междудругото… едни от най-читавите метълки, които познавам, въобще не се носят с кубинки, суичери и т.н. (както сам отбеляза), така че аргументацията с облеклото при тях не върви :).

  16. kay Says:

    Най-готините хора, които познавам, харесват не само метъла, но и много други неща покрай него – като ще ги класифицираме по музикални предпочитания (т’ва включва и девойки, и момченца). В крайна сметка всеки има право на лош вкус, така че не се палете излишно :)

  17. Anonimno Says:

    ами аз слушам подобна музика ама по- лекички парчета ,ама съм на същото мнение за метълките щото познавам такива и са верно мноооо свестни хора,а и е нормално да мислиш 4е с тях се общува по-лесно щото на тех не им пука за нищо и никого й както и на пове4ето мом4ета,а явно и на тебе,та затва те кефат според мене щото мислат same as you :)))))))

Leave a Reply