2005-01-22 16:20

by Vasil Kolev

След количеството уиски снощи сутринта имах приличен махмурлук, който оправих с една шкембе чорба. След това с замъкнах до Жоро, да гледаме “Споко”…

Е не помня откога не се бях смял толкова – говореха се големи глупости, а паралелно в #linuxhelp вървяха коментари… Опитахме се по някое време да звъннем, но нямаха повече време за обаждания (може би не трябваше и да си казвам името :) ), а някои хора решиха, че аз съм бил оня Божидарчо, който се обади :) (и който пита дали се продават хакерски програми :) ). Изобщо пълна дивотия, особено deface-ването на страницата там (добре пак, че не каза, че той е написал mremap() експлоита). По някое време споменаха Чорбаджийски, каза се, че desync е един от много добрите хакери в България (което никой от нас, включително и той самия, не знаеше :) )….

А desync вече официално е медийна звезда :) И следващия път него ще пратим :)

Трябва да се качи някъде лога от #linuxhelp. Някой май записваше, така че може да качим някъде предаването, да го гледат и други хора и да се хилят :) То имаше и страшен ефект върху Жоро, който сам си хакна страницата и написа отгоре “hacked by orion_string” – надявам се, че няколко бири ще го оправят :)

One Response to “2005-01-22 16:20”

  1. Валяк Says:

    Някой записали ли е предаването? Аз още на ИББ питах дали някой има кечър, ама никой не отговори май… сложете някъде линк да може да се гледа :).

Leave a Reply