2005-02-20 21:55

by Vasil Kolev

Успях да отлепя сутринта, и да ида на семинара на linux-bg. Едно кафе успя да ме докара до състояние да си изговоря лекцията, без да се чувствам зверски заспал, и се получи добре, без много запъвания и избързвания (разбира се, ще трябва да гледам веднъж записа, за да видя дали наистина е било така). От останалите лекции първата не ми беше особено интересна (в общи линии се описваше идеята за използване на javascript или еквивалент като език, който описва приложение, което си комуникира по http със сървъра и показва резултати), лекцията на Богомил за XDEBUG беше забавна, и лекцията на Сале за репликациите в MySQL си беше директно интересна.

Обядвахме в “Дивака”, след което аз се прибрах, и направих миграцията на пощата на ССС до zver.fsa – беше забавно, понеже бях забравил купищата странни моменти, но в крайна сметка всичко тръгна. Останаха сайта и още едно-две дребни неща, но май ще почакат още малко, понеже има шанс да се наложи смяна на IP адреса на zver-а.

One Response to “2005-02-20 21:55”

  1. GigaVolt Says:

    След лекцията ти… цитирам по спомени “Това момче, много увлекателно и завладяващо говореше. Искам и аз Дебиан”. Хубаво е, когато ми се налага на момиче обяснявам, как се инсталира Дебиан с по мрежата :)

Leave a Reply