2005-02-25 02:02

by Vasil Kolev

През деня ми пратиха да чуя една интересна група – Zdob si Zdub – румънци и молдовци, свирят доста приятни работи. В последно време май ме избива основно на етно неща (с малко Dimmu Borgir от време на време).

Почти към края на “Без лого” (No logo) на Наоми Клайн съм, и мисля, че книгата е доста важно четиво. Мен поне доста ме накара да се замисля, и мисля да напиша една рецензия, като я свърша.

Вечерта с Бобсън отидохме на концерт на “Булгара” в “3 уши”. Беше страхотно, викахме ги два пъти на бис, за третия бяха твърде скапани (после си поговорих малко с барабаниста за албума им, и той беше плувнал в пот). Ще свирят пак в “Swinging hall” в неделя, смятам пак да ида, и да събера с мен още няколко човека, на които би им харесало. Само ме е яд, че албума им още не е излязъл в България, ще трябва да изчакаме до следващия месец или до началото на април.

Музиката им е страшна, от типа музика на душата, която все едно те залива с напалм и те запалва, гори здраво, и отнема доста време да угасне :)

За лекцията в понеделник обсъждаме нещо много интересно – да ползваме две зали, и от едната да предаваме живо видео в другата, като имаме някаква обратна връзка за въпроси (най-вероятно писмена, във втората зала ще имаме мародератор за целта). Технически може да стане, стига да намерим техниката, и да имаме втора зала.

One Response to “2005-02-25 02:02”

  1. Canon Says:

    Zdob si Zdub – класс!

Leave a Reply