2005-02-27 01:36

by Vasil Kolev

Днес на аниме срещата се събрахме в Deep down (или нещо такова беше като име), да си прожектираме някое аниме. Гледахме “Mind game”, много добър, но и адски странен филм – не се наемам да обяснявам нищо за него, който иска, да го гледа :) Самото място беше доста приятно (и дълбоко) мазе, с достатъчно добро озвучаване, и голям екран, на който да прожектираме.

Изчетох “Surely you’re joking, mr. Feynman”, страхотна автобиографична книга на Ричард Фейнман, физик, носител на нобеловата награда, и всъщност страшно интересен човек. На мен ми я даде Бобсън да я прочета, не знам иначе къде може да се открие.

И като един малък спам – в неделя от 23:00 “Булгара” ще свирят в “Swinging hall”. Елате, най-вероятно няма да съжалявате :)

(хубаво писа Григор в блога си за пристрастяващите се и непристрастяващите се, аз съм от първите – вманиачавам се в няколко неща на месец, сега например не мога да спра да слушам няколко парчета на Zdob si Zdub, и сигурно само концерта на Булгара ще ми ги извади (за известно време) от главата.)

3 Responses to “2005-02-27 01:36”

  1. AcnApyX Says:

    “Surely you’re joking, mr. Feynman” в руски превод я има тук.

    А в оригинал я бях дърпал преди време по линк от Slashdot, но линка не помня…

  2. divedi Says:

    Ричард Ф.Фейнман. Вы, конечно, шутите, мистер Фейнман!

    http://lib.ru/ANEKDOTY/FEINMAN/feinman.txt
    http://lib.ru/ANEKDOTY/FEINMAN/

Leave a Reply