2005-03-10 23:23

by Vasil Kolev

Днес беше като празник – подредих си стаята, така и така скоро и правих разместване. Сега не ми духа от прозореца, което май беше една от основните причини за невралгията.

Най-накрая качих курсовите работи от мрежовата сигурност – за 2003-2004 зимен семестър, за 2003-2004 летен семестър и за 2004-2005 зимен семестър. За последния семестър някои ми липсват, така че моля всички, които четат блога и не могат да си намерят курсовата работа описана там, да ми пишат.

В понеделник ще има интересно събитие – прожекция на “Корпорацията” и представяне на “Без лого”, в “Червената къща”. Филмът изглежда много добър, жалко, че аз няма да мога да присъствам, заради лекцията. В момента се правят опити да убедим хората да направят още една прожекция, в подходящ ден и час, така че да можем да заведем желаещите студенти да го гледат.

Григор има много интересни коментари в/у идеята за ковчезите, и мисля да пренесем дискусията направо в листата discussion@fsa-bg.org (който желае, може да се запише ето тук, ето и връзка към архива). Аз снощи преди да заспя започнах да пиша текста на опелото в главата си, но определено има доста трудни моменти в него, например не може да е истинско опело, понеже в крайна сметка все още не сме умрели, но сме много близо (трябва да се консултирам с някой, който е наясно с църковната терминология и т.н.). След малко ще засиля едно голямо писмо до листата, с връзки и идеята дотук (Григоре, гледам че не си записан, ама не искам и аз да го правя без твоето изрично съгласие, та ще се запишеш ли сам?:) )

Leave a Reply