2005-03-14 13:35

by Vasil Kolev

Вчера вечерта беше весела… Аз тъкмо бях свършил антибиотиците, а vortex се обади да пием, та седнахме аз, той, Димитър Василев, Бобсън и emerald в “Дивака”, и почнахме да пием и да си говорим (а аз си изядох една шкембе чорба). След няколко бири се реши, че не е лошо да се замъкнем до мазето на О!Шипка, където викнахме червото и joejoe, и се почнаха един дълги и забавни разговори с пиене, темите на които донякъде ми се губят (но пак имаше от почти всичко :) )

В О!Шипка свириха две групи, едната от които слушах с удоволствие (мисля, че се казваха Extremum) – жица с женски вокал, който си беше много добър (т.е. не помня да съм попадал на такъв скоро в българските групи). Стилът им ми е трудно да го определя, напомня малко на Kittie, но е по-мелодичен.

След пиенето се занесохме пак до “Дивака”, за довършване на вечерта, където всички в общи линии закусиха, изкарахме още няколко разговора, и се пробрахме по домовете. Часовника вкъщи показваше 4:04, като си лягах, доста добра вечер се получи (и не съм успял да събудя Велин :) ).

Сутринта ставането си беше нормално, не ме боли глава, само ми е леко отнесено и дясното ухо ми е заглъхнало от музиката… Мога спокойно да кажа на Лора, Велин и Све, че изпуснаха, като ги домързя и не дойдоха :)

И малко други новини – в момента се encode-ва видеото от лекцията миналия понеделник, днес ще е готова. Дано със следващата нямаме толкова проблеми :)

2 Responses to “2005-03-14 13:35”

  1. петър Says:

    Да в дивака не е лошо но аз по често ходя до о шипка. свикнал сам като ходя да ходя все на вториа етаж понеже сме непушачи с приателката ми. А пак и кухнята е много добра салатите големи…

  2. петър Says:

    А относно лекциата в техническиа на александър шопов-беше доста изчерпателна -явно има опит с X са свалих си негово видио от 2004 та година както и твое…от сбирката в стара загора….интересува ме дали ще мога да присаствам на лекциата по мрежова сигурност в сряда понеже не сам от софиискиа и дали ще ме пуснат в зала 325. мисля за постоянно да го посещавам стига работата да ми позволява и стига наи вече да има техническа възможност Васко.

Leave a Reply