2005-03-14 22:50

by Vasil Kolev

Лекцията в ТУ мина много добре, Сашо Шопов направо им разказа играта на студентите :) И от нея има видеозапис, който ще се качи.

Като стана дума за видео записи – ето записа от миналия понеделник. В момента вадя звука на отделен файл, ще го encode-на, и ще го сложа пак там (по някое време утре).

След лекцията отидохме да хапнем в “Торонто”, след което мислех да ходя да слушам “Балканджи”, обаче се оказа, че един важен човек няма да ходи, а аз след като се наядох нямах сили за нищо, и направо се прибрах. Сега смятам да спя…

4 Responses to “2005-03-14 22:50”

  1. gFLEX Says:

    хаха, ManiaX, нямаш педстава колко си прав – Сашо направо ни разказа играта днес, то това чудо мисля, че и по-advanced users не го знаят (визирам един приятел). Та ние гледахме като магаретеа в космически кораб. А накрая, като го изтърси онова, че от казаното до този момент няма голяма полза направо сгря сърцата (то даже се усети :) Миналия път бат’Жоро като разказваше така увлекателно и разбираемо, направо имах чувството, че сядам и за 2 седмици Linux-а на 6, ама така като гледам май ще са с една – две (да не дава Господ :) нули повече сдмиците. Айде и чакаме с нетърпение следващата лекция.

  2. Лина Says:

    Изпусна най-силния концерт на Балканджи от месеци! Имат и нова песен в репертоара!
    Гледай да ти дойдат силите на 28ми, когато ще правят unplugged във Фенса и събитието обещава да бъде паметно!

  3. петър Says:

    Да сашо определено ни разказа играта с X са!!!

  4. Георги Says:

    Видеото го свалям от няколко дена и съм до средата. Снощи гледах малко от него и не ми се видя зле. Нали ще продължавате да записвате лекциите? Аз свалям с 6-7к, но не бързам. Ако имате възможност направете и някое друго видео в курса Мрежова Сигурност.

    Жоро

Leave a Reply