2005-03-20 15:35

by Vasil Kolev

Да се напиеш три пъти в рамките на една седмица е тъпо. На третия път си имам и махмурлук, и всичко както си трябва (даже шкембе чорбата не помогна особено много).

Забавен ден беше вчера… Успях да се занеса навреме до Deep down, за да инсталираме техниката (а как тежеше тая раница, с лаптопа и проектора в нея), където се оказа, че нямаме кабел за връзка до техния миксер, а те имат един,дето има сериозна нужда от ремонт. Опитахме се да го ремонтираме, със запалка и секачки, но не успяхме, та TBone трябваше да притича до тях, за да вземе неговия… Озвучението обаче си беше на ниво, изпробвахме го с клипа на “Judith” на A perfect circle (Пенчев, вземи ги чуй, както и Tool :) ), след което почти хукнах към близката спирка на 94, за да се добера до рождения ден на Лина.

На самия рожден ден беше много весело – подарихме й една сова от някакъв камък (изглежда много добре, и вероятно с нея може да се убие някой), един Cryptonomicon, и една торта. Беше се насъбрала весела тълпа, пихме здраво (аз имах причина…), след което по някое време се стигна до идеята да се слага лимон във виното, и съвсем се убих (имам чуството, че лимона всъщност ме напива, и при бирата с лимон става същото :) ). Така се бях напил, че даже прибирането пеша в големия вятър не можа да ме освести.
(Добре, че помня всичко, и си знам, че не съм вършил никакви дивотии :) )

Сутринта станах, след едни сънища, които бяха точно обратното на причината да се напия, и след събуждането, осъзнаването на факта, че това е било сън, и че ме гони приличен махмурлук, се замислих за оная фраза – че това, което не ме убива, ме прави по-силен – и за факта, че може и да е по-приятно да се умре… В крайна сметка събрах сили, излязох да събера и върна техниката по места, и сега смятам да проспя останалата част от деня с книжка (или да изгледам филмчето, което са гледали снощи на аниме срещата, да знам какво е все пак).

Следващата седмица най-вероятно няма да пия, за да си почине малко организма ми (да, вярвам си).
(на моменти се чудя на себе си, как може да ми харесва да съм влюбен)

9 Responses to “2005-03-20 15:35”

  1. Георги Иванов Says:

    В това последното няма нищо лошо даже напротив :)) . Да вчера определено беше готино особенно като пя , тоест рева :)))

  2. Георги Чорбаджийски Says:

    Влюбването в алкохола, не се ли наричаше “алкохолизъм” бре? Май ще трябва да се отваря българска секция на AA /не lib/ :-)

  3. Васил Колев Says:

    Не съм влюбен в алкохола, за съвсем друго нещо става въпрос :) А и термина е ‘пристрастяване’, не ‘влюбване’ :)
    (да не говорим, че аз не съм анонимен алкохолик, не се крия :) )

  4. Георги Чорбаджийски Says:

    Фън да стаа ;-)

  5. Rivon Says:

    А така ! A Perfect Circle-Brena (Final Fantasy X AMV).avi — само за влюбени аниме маниаци (maniax-и? ) ;)))

  6. Ники Says:

    Ехх, този Дебиан, любов ненаситна. ;)

  7. freax0r Says:

    Пак си са напил свиняяяя! :) Една работа като не я разбираш що се хващаш?

  8. Георги Иванов Says:

    Да кажеш , че Васил не разбира от пиене е светотатство :)))

  9. Петър Пенчев Says:

    Мда.. нали уж се разбрахме, че проблемът не беше в пиенето, а в лимончетата… Добре си ни казваше Бобсън да не ги употребляваме, ама кой да го чуе :)

Leave a Reply