2005-03-21 23:40

by Vasil Kolev

Лекцията в ТУ мина добре – показвахме Gnome и KDE, разцъквахме, подкарвахме различни неща – беше в общи линии интересно, и успяхме да закъснеем само с 5 минути за началото. Пак нямахме голям екран, и не знам какво са видели повечето студенти (намерил се беше един чаршаф, ама беше малък…).

След това аз тръгнах да се прибирам, обаче Велин успя да ме навие да седна с него, Шиячки, Пенчев, Emerald, vortex, Лина и Катя (девойката, която съм се опитал да изям в събота за мезе) в Тукан, та там хапнахме, поговорихме си (Катя обясни как след това сънувала кошмари с мене, как и подреждам костите някъде и се оригвам), след което се изсипаха Наков и Недялков, и стана весело … Изговорихме едно огромно количество простотии, които вече не мога да си спомня – Пенчев, ако се сещаш, пусни един коментар :)

На мен зверски ми се спи, изобщо не съм наясно как се навих да седна с тях, вместо да се прибера и да си легна.

One Response to “2005-03-21 23:40”

  1. Петър Пенчев Says:

    Е предста’аш ли си сега и коментар да драсна… ти сам се писа секретар по вдъхновените от алкохолоа дискусии преди време (макар и не с толкова много думи ;), сега искаш разни мррмоти да ти вършат работата… ааааааааа, няма да я бъде тая! :)

Leave a Reply