2005-03-31 21:30

by Vasil Kolev

Много съм отнесен тези дни, накрая ще си намеря някаква външна и леснодостъпна памет (например секретарка)… Оказа се обаче, че календара за момента върши прилична работа.

Понеже хората се интересуваха, re-encode-нах лекцията от 7.03, и я качих на мястото на старата, сега качеството мисля, че е доста по-добро.

Споменавал ли съм колко мразя ffmpeg и ffserver? Днес правихме експеримент да подкараме видео на живо от Френския Културен Център, и пак се появи проблем – ffserver-а реши да прави съвсем странни неща. Изобщо не ми е ясно къде е проблема, само го виждам как при първия, който се опита да гледа от него започва да mmap-ва като луд, и това е. В краен случай мога да го правя със “стабилния” (ха ха ха, те кого си мислят, че лъжат?) ffmpeg, ама там ги няма хубавите кодеци …
Не ми е вечер за debug-ване, отивам да спя и да го псувам насън.

3 Responses to “2005-03-31 21:30”

  1. Мариян Says:

    Хахаха… тая секретарка трябва да се обучи да идва на работа сутрин с една чиния Шкембе за да изглежа по правдоподобно :)

  2. Rivon Says:

    Както казва Тери Прачет: “Когато си затънал до гуша в крокодили, значи е започнал първият ден от остатъка от живота ти.” Така че спокич, животът е яко shit, важното е да не ти пука ;). Айде честит 1 април!

  3. петър Says:

    Честит ти 1 ви април и от мен Васко -и по малко да полъгваш днес :-)))

Leave a Reply