мрън мрън мрън

by Vasil Kolev

Снощи и днес през деня нямах net – пак някакъв кабелен проблем. Трябва да си взема модема, и да го ползвам за backup.
От нямане какво да правя си правих разните упражнения, и цял ден имах след това мускулна треска на почти всичко. На моменти изненадвам себе си колко съм загубен.
(И направо не ми се говори, че и с бинтове и ръкавици ме болят кокалите, като блъскам по крушата. Трябва да внимавам.)

Деня не беше нищо особено – дочетох си книгата на Марк Твен за Мисисипи, отидох на аниме среща, минах за малко през офиса на Жоро да си видя пощата (и да открия, че най-накрая кабелния проблем е оправен), и се прибрах.

Утре ще се проведе семинара на linux-bg, за пръв път ще се занимавам със събитие, което ми се вижда толкова объркано. Не знам дали ще има нужната техника за излъчването, дали ще има подкарана свързаност, наскоро не бях наясно какви ще са лекциите, и като капак на всичко ми казаха, че ще прожектираме лекцията на Лесиг, та да я нося – добре, ама те са три, коя от тях?(аз ще нося и трите…). Не знам дали ще има и някакво озвучаване, или ще разчитаме на някой лаптоп на колонките…
Трябваше да се заема да разпитам за тези работи и да действам по тях, ама нещо нямам сили. Не съм отишъл още да взема и билети за концерта на Irfan – мисля да ида в понеделник, ако има и други желаещи, да се обадят и да мислим нещо.

Трябва да се изясни и кой как ще пътува до Стара Загора за семинара, а аз трябва да си напиша лекцията. А всъщност искам да спя, да спя, да спя, и ида се събудя за what the hack например…

7 Responses to “мрън мрън мрън”

  1. lamerz Says:

    Пробвай лицеви опори на юмруци, да си калиш кокалчетата.
    То и без това тези на китки не са много полезни.
    А и в крушата (или човал е?) не блъскай силно, ако продължава да те боли (особено ако е круша, тя казват е повече за техника) :)
    Късмет

  2. Георги Иванов Says:

    На юмруци , ама на горещ асвалт чувството е невероятно. После ще можед да забиваш пирони с ръце :)

  3. Мариян Маринов Says:

    А то сега тъкмо ще се стопля времето… ще можеш да пробваш с асвалта ;)

  4. Петър Пенчев Says:

    А, мани ти това с асфалта… Какъвто ни е некадърен крокодилът, няма да успее да го направи, без да си остави следи от асфалт по ръцете, и после хората ще се чудят какъв е той такъв, уж зелен, пък на черни ивици – крокодил ли е, борсук ли е, какво е… :P

  5. Георги Иванов Says:

    Жал ти е за асвалта нали ,признай си го Пенчев :))). Упражнението си струва обаче , правил съм го няколко пъти в казармата и понеже Васил е мазухист ще му хареса :)))).

  6. Васил Колев Says:

    Майната ви :) Аз и както си извадих ръката днеска, няма да правя никакви такива работи в следващата седмица :) Колкото до асфалта и какво мога да правя после – Жоро, познай в чия глава ще забивам пироните :)

  7. Георги Иванов Says:

    В тая на тъщата ти ;)))))))))))

Leave a Reply