2005-05-22 23:16

by Vasil Kolev

Не всички недели са скучни и поспаливи…

Сутринта започна със ставане в 10:30, освестяване, изкъпване, и отиване на семинара на linux-bg. Пак бях първия (това не е нормално, аз обичам да спя най-много), даже охраната ме гледаше на криво какво правя там в 12, като семинара е в 13 (те за подготовка не са ли чували?). Минах през тях с обяснението, че съм техническо лице :)

Самия семинар протече доста спокойно, нямаше много хора (все пак са бая празници), имаше две запланувани лекции, прожектирахме част от лекцията на Лесиг в НБУ (ама се оказа, че не е подходяща за целта, звука и не е особено добър), и накрая Сале направи една сесия въпроси и отговори за MySQL. Самия семинар го излъчвахме на живо, очаквам отзиви дали е имало проблеми с гледането.

После хапнахме в Кривото, разходихме Сале до Славейков да си вземе “Ни вест от Гурб”, минах през вкъщи да си остава раницата, и се занесох до концерта в 3 уши …

Както обикновено, началото закъсня с около час (по програма трябваше да започне в 7:30). Свириха три групи – Wartime, Virus, и Postscriptum.

Wartime свириха добре, ама звука им имаше проблеми, и китарите не се чуваха добре, та някои парчета просто не звучаха правилно. Virus бяха много добри, свириха весели неща, вокалистката пя доста добре, и накрая даже си направихме едно хубаво пого на “Машина за месо” на Милена (аз пак си извадих ръката, и я намествах в движение). Накрая Postscriptum свириха скучни неща, в общи линии рев и блъскане, с някой проблясък тук-там.

Утре по някое време отивам за билети за Irfan. Който иска, да казва.

Leave a Reply