2005-07-17 19:01

by Vasil Kolev

Снощи направихме тестове на цялата система от сървъри, всичко сработи, остана само да се оправи един странен проблем с БТК и държанието на техния router, което ще стане в понеделник.

След това отидох да чуя Tortilla flat – оказаха се добра група, въпреки че свиреха малко леки неща за моя вкус (но накрая направиха “Killing in the name of” :) ). Раздвижих си прилично куфелния мускул, Пейо пак го беше прихванало, ама аз използвах Катя за щит, и не успя да ми налети. Трябва да се помисли по въпроса за таплата… Прибрах се пеша, и пообикалях малко, легнах си около 4, и успях да поспя малко.

Към 12 успях да отлепя, да си тегля един бърз душ, и да се разходя с другия администратор на другия проект до хубавото (и студено) голямо сървърно, за преинсталация на една от машините. Всичко мина добре и беше съвсем нормално, като изключим момента с температурата – аз бях се сетил да си взема едно поло, обаче пода там е повдигнат, и студа идваше оттам, та все пак успях да настина – наложи се после да се лекувам с малко уиски…

Сега ми се спи зверски, и мисля да си лягам, въпреки че е едва 8.

Tags:

Leave a Reply