2005-08-30 01:30

by Vasil Kolev

Не мога да спя. Нерви. Пия една бутилка Черга розе (не може да се каже, че е червено, твърде слабо е). Самото вино има доста приятен аромат и вкус. Чудя се дали да не пратя на Walter Belgers (от WTH) една бутилка, той е любител на такива питиета.

Upgrade-нах се:
vasil@doom:~$ uname -a
Linux doom 2.6.13 #26 Mon Aug 29 12:44:50 EEST 2005 i686 GNU/Linux

За сайта, дето ще пада утре – просто ще реинсталирам машината, на която е, и поради идиотски проблеми не мога първо да го преместя. Обещавам нищо друго да не пада, и да не правя лоши неща (това, дето Велин го е писал за лингвистите е долна инсинуация, такива неща не съм правил (е, поне свидетели и доказателства няма :) ) ).

Свърших малко работа по стария сайт на OpenFest – сега се вижда като 2004.openfest.org, изглежда най-добре работя малко (е, малко по моите мерки) пил и като не мога да спя. Не ми е ясно как ще стана в 11, ама какво от това – той живота не е интересен без малко предизвикателства.

Иначе още ми е трудно да си обясня параноята на някои хора, които днес надълго и широко ми реваха и ме питаха кой кои листи и сайтове чете, щото би трябвало да са само за нас си и т.н., и нямаше дефиниция за нас. Работим по съвсем публичен проект, на принципа, че каквото се реши става скрито, а не всичко е скрито и каквото решим се показва. Добре, че има кой да ми покаже, че не съм чак толкова зле.

Tags: ,

Leave a Reply