2005-11-23 02:13

by Vasil Kolev

Деня не беше особено лек… Успях да стана някъде около 12, да се поосвестя до 13, и да ида да взема камерата от Мариян, след което да сдъвча една баничка за закуска и да се добера до офиса на Жоро да доубием презентацията за лекцията. Той беше дописал останалите слайдове, та остана само да направим преглед и малко корекции (в които отдалечено помогна и Сиси (жената на Жоро), ей-това е жена-герой (завършила и българска филология) :) ).

Самата лекция успяхме да я изкараме – имахме в последния момент проблеми с достатъчно дългите разклонители, ама ги оправихме. Жоро говори около час и 40 минути за всякакви хубави неща (имаме пълен запис, тая нощ ще го оставя да се encode-ва), а публиката му задава доста въпроси.

Последва празнуване на рождения ден на Владо Каравелов (голям да му порасне (оборота)! :) ) във Fans… Пихме, забавлявахме се, свириха Ер голем (с един невероятен китарист, направо ми събра очите). Беше бая весело, аз изпих прилично количество уиски (не пия бира тия дни заради гърлото) и реших, че прибирането пеша е лоша идея след това :)
(аз му пожелах и следващия му повод да черпи да е като тоя на Жоро, ама май не му хареса идеята… :) )

А утре Котя има имен ден… Как ще преживея и това празнуване – изобщо не съм наясно. Да взема да се разболея и да пипна блога да и показва само на нея, че съм болен ли … :)

п.с. Червото каза, че отказва алкохола (за около три месеца). Нека му помогнем, че иначе нов черен дроб (че и толкова издръжлив) няма отде да намерим :)

Tags: ,

3 Responses to “2005-11-23 02:13”

  1. BatGeorgeone Says:

    Аз съм навит освен да го откажем от алкохола, което ще е за добро на всички на планетата :) да го накараме и да стане мусюльманин , няма му режем ч****та , че да има с кво да пика все пак и да го направим султан на Ямболската околия :))) тогава и религията няма да му позволява да пие :)))

  2. Bashev Says:

    С нетърпение чакам записа :)), можеш ли да кажеш къде ще публикувате линка (ако може го пусни и тук) за да го водя (със сигурност).
    Благодаря :)

  3. Валяк Says:

    За въпросите – Особенно desync :)))

Leave a Reply