2006-02-14 21:40

by Vasil Kolev

Тия дни ми беше много отнесено – два дни подред вечерта успявах да счупя нещо, което да се налага някой да ходи до co-location на майната си да види какви проблеми има … Не знам дали от аулина, или от многото спане миналата седмица, ама съм почнал да правя много тъпи грешки, например като дам една и съща зона адреси два пъти на различни хора…

А днес drFrancky намери перфектния начин да се оправя със спамерите от Д-нещо-си consulting – просто настрои една от централите да им звъни постоянно и да им казва, че продава кирки и лопати, ако не се интересуват, да се обадят на определен телефон …

Взехме си боксова круша в офиса, и доста помага за отърване от стреса (само дето като я блъскаме по-силно, се чува в цялата сграда).

От зъба почти се оправих, имаше проблеми малко със зарастването на венеца, ама ги оправиха и запушиха дупките – надявам се да съм се отървал от всичките простотии веднъж завинаги. Мога и да ям нормално (и си наваксвам за миналата седмица :) ).

Изгледах излезлите неща от The IT Crowd, за което Пейо беше писал в блога – много забавно филмче, струва си да се види (въпреки че не се вижда някой истински системен администратор в него). Намира се по torrent-и и подобия, не е особено трудно :)

Tags:

One Response to “2006-02-14 21:40”

  1. Arnette Says:

    Как те не беше срам това с лудост да направиш, бре, крокодил с крокодил! :) Кога ще го оправите?

Leave a Reply