2006-06-08 22:25

by Vasil Kolev

Жалко, че нямам кой да ме снима…

Излегнал съм се на един надуваем стол, вдигнал съм си краката на една табуретка, пия си вино, слушам си Killing joke и довършвам разни работи… Не мога да си представя по-приятна ситуация (някои хора биха изключили работата, ама аз пък си я харесвам :) ).

Всяка седмица изглежда по-зле от предишната, по-тежка, с повече простотии – колкото повече неща се оправят, толкова повече се чупят :) В крайна сметка обаче нещата се оправят, пиене има, а малко неща могат да се сравнят с удоволствието да пуснеш едноредов script, който да рестартира модемите на около 400 клиента.

Ще си налея още. Чудя се крайните потребители дали са съвсем наясно какво всъщност им се случва :)

7 Responses to “2006-06-08 22:25”

  1. ицаци Says:

    Май е най-добре, ако твоите потребителите не питат много-много какво става, а си повтарят ежечасово мантрата “Невежеството е блаженство”.

  2. zImage Says:

    Горките потребители… може и да подозират, но според онази теорема на Гьодел (Gödel) – няма как да знаят със сигурност, ако някой не им каже :-)

  3. freax0r Says:

    “Не мога да си представя по-приятна ситуация”

    Явно ти липсва въображение. Аз мога да се сетя за доста по-приятни ситуации. На яхта да си къцам акула, в едната ръка въдицата, в другата потна биричка и приятна мома (може и 2-3) която да се грижи (под грижа разбирай, орална стимулация на питоня) за сексуалния ми баланс ;-).

    P.S. Кой ме караше да пия толкова?

  4. anon Says:

    Крайните потребители са толкова наясно какво им се случва, колкото ти си наясно как ти е сготвено яденето в кръчмата, примерно :-)

  5. DrFrancky Says:

    Модемите се рестартират по време в което юсерята спят. (поне се надявам)

  6. Стоилов Says:

    Залелязал съм, че най-приятното време за работа е късно вечер, когато напрежението по улиците липсва и когато повечето хора са по къщите си и се чудят на кой диван да легнат. Тогава съсредоточаването в работния процес е по-лесно и по-приятно и крайният резултат е налице. Иначе завиждам за блаженството ти :)

  7. LordDoskias Says:

    Последните 2 съботи ми се случва все така че, когато тръгна да върша нещо към 23-00 часа и в момента, в който отлепя очи от монитора виждам, че на вън е съмнало и часа е 5:04. Така че наистина среднощната работа е продуктивна, и успокояваща ;)

Leave a Reply