2006-07-05 21:46

by Vasil Kolev

Виновен съм :)

Не ми оставаше време да пиша в последните седмица-две, за което си признавам, че проблемът си беше основно мой – нямаше кога да седна да попиша между четенето на разни неща (за някои от тях по-долу) и работата (която никога не свършва, и винаги положението изглежда все едно се влошава :) ).

Забавни домашни новини – имам още една съквартирантка (приятелка на Добромира, също се казва Добромира…), та сега живея с три жени – чудя си се на акъла в някои моменти (в други – дали го имам изобщо :) ). Наложи ми се опъна малко жици и да направя малко размествания на техниката, които не бяха сложни и май просто си търсех причина да ги свърша. Сега машината ми с озвучението и т.н. е точно до кухнята и спокойно мога да си ям докато гледам наново Futurama :)

Нещо интересно, което четох наскоро и което си заслужава да се спомене е “Ангелски езици” на Димитър Динев – на хората, на които им е било интересно “Аз живях социализма” тази книга ще я прочетат на един дъх (въпреки тежките моменти). Поне на мен ми помага да попълня разни празноти с идеи около начина на живот, докато съм бил малък…

Толкова засега, аз ще ходя да спя, след като си пийнах от малиновото приспивателно.

(п.с. по някаква причина в последно време слушам изпълнението на “Orion” на Dream Theater. Докарва ми желание да си взема бас и да се науча да свиря на него.)

Tags: , ,

8 Responses to “2006-07-05 21:46”

  1. anon Says:

    Давай смело с баса… ако имаш свободни 5-6 години може да постигнеш много добри резултати, независимо от напредналата възраст :-)

  2. Валери Дачев Says:

    Това с трите жени като оплакване или като хвалба да го приемаме ? :) Иначе съм с две ръце за баса. После ще направим аматьорска музикална група. Аз може да зарежа синтезатора и да си намеря кофи и така ще правим drum’n’bass. :-P

  3. Георги Иванов Says:

    Положението се влошава да , но пък кораба потъва по план.

  4. velin Says:

    чшшшш.. futurama без мен ли гледаш ?

  5. Пропадналия физик Says:

    Хех, а като и двете са Добромири, различими ли са или не? Защото ако не са различими и имат полуцял спин, ще се появят неприятни обменно-корелационни взаимодействия :)

  6. Делян Делчев Says:

    Сега ще разбереш какво е това да живееш с жени, и то 3! Психическите отклонения, които ще придобиеш ще са ти за цял живот! И ако не си обърнал резбата, то ще си станал такъв, какъвто жените обичат да класифицират с термина “дресиран”. Сиреч няма да отказваш странни прищевки, ще ходиш често на разходка за талия, ще ходиш без значение колко си уморен сам нощем до магазини, за всякакви странности, ще издържаш да ти се карат после, че не си ги познал правилно, че никога не ги слушаш, ще изхвърляш боклука, ще чистиш, ще подреждаш не по твоят начин, а по техния (иначе какъв баща ще станеш някой ден, ако не слушаш майката? – това е истинско изказване от истинска жена), въобще ще си послушен! Класическо изказване, което съм чувал от няколко жени – абе мъжете преди казармата сте малко диви, след казармата вече сте истински мъже (тоест вече слушат). Женското светоусещане е едно доста интересно, ако ти и изневеряваш то е, защото си прасе, а ако тя ти изневерява, то е, защото ти не си и дал достатъчно, че да не го търси в други мъже (тоест винаги виновен си ти). Ще се наложи да свикнеш с всичко това. За съжаление истинските мъже са принудени да свикват, а тези, на които не им издържа психиката обръщат резбата. Затова и педерасите, без да могат да се размножават непрекъснато се увеличават :)

  7. Васил Колев Says:

    Деляне, това е само ако ги оставиш да ти се качат на главата… Аз не спя с нито една от тях, така че ще им е малко трудно, недей се притеснява толкова :)

  8. Делян Делчев Says:

    Абре то това дали спиш с тях или не, няма значение. Командоренето им е инстинкт. Според мен не пускат жените в казармата, не заради друго, а защото ще завземат всички командни постове, и няма да дадат шанс на мъжете да се изявяват!

Leave a Reply