2006-08-12 11:31

by Vasil Kolev

Малко ми се губи какво точно съм правил през седмицата.

Изобщо пак ми се разтегля странно времето, все едно са минали две седмици вместо една :) Основно се занимавах със закрепяне на оня проект от миналата седмица (имаше още дреболии за оправяне, следващата седмица ще го доубиваме) и писане на план за местенето на сървърите на един клиент, заради който и пак ще трябва да ходя до Лос Анджелис.

Не ми се мисли как ще летя до там, като гледам последните простотии около ограниченията какво може да се носи на борда на самолета, не знам каква простотия ще им хрумне в следващите 1-2 седмици… Започвам да се чудя няма ли да е по-лесно да се кача на кораб дотам, и колко време ще ме лашка :)

Tags:

4 Responses to “2006-08-12 11:31”

  1. Илия Says:

    Мисля, че с кораб беше около 10-на дни. :)

  2. Heth Says:

    bon voayage :->

    к

  3. Павлин Петков Says:

    С кораб до ЛА за 10 дни?!?! Това трябва да е някой супер скоростен кораб, да премине Черно и Средиземно море, Атлантика през Панамския канал та до ЛА за 10 дни. Както и да го гледаш, самолет няма как да избегнеш, а има ли поне 1 самолет по пътя, ще бъдеш подложен на жестоките проверки, така че най-добре се обади и разбери какво е позволено да се качва в самолета и какво не и си лети спокойно …

  4. Night Says:

    Това, какво е позволено, мисля че може да се види от сайта на компанията. Аз гледах за Бритиш Еъруейс (от чисто любопитство, понеже не видях новините, само мернах, че нещо станало и Хийтроу) та, там точно, кратко и ясно беше обяснено че ръчен багаж по-добре да нямаш – очила без кутийки, дамски превръзки, бебешки принадлежности и животоподдържащи лекарства :Р Може и да им мине, докато дойде време за летене, а и …ваканцията си е ваканция, било то и на кораб – много книги и не е за изпускане ;)

Leave a Reply