2007-02-26 23:45

by Vasil Kolev

Първа лекция по мрежова сигурност за семестъра…

Мина прилично добре, т.е. не много зле. Аз открих, че съм забравил да говоря пред хора, Недялков нарече p2p протоколите point-to-point такива (за да компенсира Пенчев, който преди време превеждаше PPP като peer-to-peer protocol :) ), обяснихме все пак каквото трябва, и в четвъртък се почваме. Аз през деня успях да доподкарам повечето неща по новия сайт, сега остава да се подкарат факултетните номера и да се мигрират материалите и т.н. от стария сайт, което като гледам няма да отнеме много време.

Забелязах, че нещо главата ми е взела да сдава багажа в последно време. Откривам как не мога да си подредя мисълта, като говоря по разни теми, че ми се изплъзват разни моменти, и даже заеквам… Май трябва да се успокоя малко и да се захвана с тиха изследователска дейност – така и така имам да приготвям лекция за семинара в Стара Загора тая година (правят се 10 години, трябва да се постараем :) ), а имам няколко доста интересни идеи, иска ми се да мога да си подредя идеите и да се получи както трябва, не като последната на OpenFest.
(не може повече така, почнал съм да се дразня от себе си – не мога да водя един разговор нормално, а май основно дразня хората около мене)

Tags: ,

12 Responses to “2007-02-26 23:45”

  1. Николай Says:

    Ами освен да пожелая успех на лектори и участници тази година друго не ми остава. За съжаление няма да мога да присъствам и ще се наложи да се задоволя с материалите от сайта. Работа, какво да се прави.

  2. velin Says:

    ни си те обичаме, и сме се научили да привикваме към начина ти на говорене. то, да сме честни, ти е от много време това, че неможеш един разговор нормално да водиш :)))

  3. Васил Колев Says:

    Бе има нормално и нормално говорене… Простотиите са си простотии – тях по принцип си ги говоря, ама я си представи, че не мога да ги измислям :)
    (а за обичането, колко пъти да ти кажа, че не си мой тип :) ще взема да насъскам девойката накрая :) )

  4. velin Says:

    а га яде кифтетата и га клива фъстъците не викаше че не си мой тип :)

  5. la Says:

    Каква девойка бря.. ние защо не знаем?

  6. Асен Says:

    Мдаааа, очевидно и ще си останем с незнанието, поне повечето от нас.

  7. Eneya Says:

    Хе, аз вчера се изложих яко. Можеше да поздравя примерно, а не да кибича като някаква кифла. Ама здраве да е. ;)
    И какво решихте за Сряда?

  8. Васил Колев Says:

    Eneya, какво за сряда?

  9. velin Says:

    колев, нищо не казваш за фъстъците

  10. Eneya Says:

    Ми не знам, последно помня, че се уговаряхте нещо с Бачийски и Кънев за Сряда.
    ;)

  11. gf Says:

    Старият сайт беше по убав и го казвам не само щото съм го правил, а щото новият е ужасяващо-трагично-зле. В четвъртък флейм на живо, за сайта.

  12. пропаднал физик Says:

    Ако откриеш начин за подреждане на мислите – свиркай. Можем да обменим малко опит по въпроса, че и при мен се забелязвам подобни симптоми напоследък, а скоро започваме курса по паралелно програмиране.

Leave a Reply