“Завръщане”

by Vasil Kolev

Ходих на представлението на “Завръщане” – много хубава пиеса с правилен (и много красив) край, определено трябва да си сваля сценария и да го изчета на спокойствие.
(Райжеков, я дай текста насам, нещо не мога да го намеря сам)

Също така бях за пръв път в “Апартамента”. В графика си трябва да планирам да се напия там някой път, мястото е прекрасно за целта.
(имат и wireless, на който не можах да се закача, щото изпадна – имам чуството, че се е намазвал с това, което използваха за видео излъчване за пиесата, но няма как да съм сигурен)

Имаше проблем с видео прожекцията, минаваше през странни аналогови wireless неща – Райжеков, имам 30-40 метра коаксиален кабел и ти го подарявам, да го ползваш вместо антените, как да се разберем?

Tags:

5 Responses to ““Завръщане””

  1. Eneya Says:

    wireless няма. Или поне Пламен така каза, а понеже е собственик, а зму вярвам.
    Аз пък изтървах шоуто и как така си бил там и не съм те видяла, като и трите вечери бях плътно там?
    Странно.

    Впрочем, как мога да намеря филмовия запис, защото много искам да го гледам, а днес закъснях с пет минути и не ме пуснаха и адски много ме е яд.

  2. admin Says:

    Ами има едно AP там, дето се казва “Apartment”… Поне аз това открих, а Йовко твърдеше, че имало. Иначе бях точно днес, не знам как не си ме видяла :)

    Колкото до записа – Тони каза, че ще се пусне, но по-нататъка.

  3. Стоилов Says:

    Наистина има едно SSID Apartament, което обаче не работи. Мадамата дето обслужва казва, че има wireless, ама “нещо му имало”. Мястото е доста добро :)

  4. yovko Says:

    Кабела можеш да дадеш на Мартин Микуш, който май ще го играе координатор на следващите представления, ако не се познавате ще ви свържа…

  5. video etc. Says:

    За тези, които сме върнали – ще се опетаме данамерим място да продължи ппредставлението и следващият сезон.
    за 27ми февруари няма билети . За 23 Март сме предвидили следващото. за кабела : 0886503058 – Мартин – Благодаря.

    Мир и Благоденствие!

Leave a Reply