blogcamp

by Vasil Kolev

Мина blogcamp-а.

Аз предишната вечер бях на купон до 2 и леко се успах сутринта, стигнах към 11 (защо изобщо дискусията беше от ранната сутрин, дявол знае).

Дискусията за подслушването и т.н. показа тотално непознаване на наредбата и на това за какво става въпрос (което ще го напиша отделно, или просто ще изчакам Боян да си пусне блога и да го напише :) ), много различни изказвания, които май нямаха общо с темата, както и няколко много добри. Май следващия път ще трябва предварително да се публикува един анализ на цялото нещо и тогава да се говори…

Имаше интересно обсъждане и на идеята за печатно издание на блогове – очертава се да се получи доста интересно, да видим, Тихомир Димитров и Енея са се заели сериозно с въпроса. В обсъждането се видя и какво става, като събереш на едно място хора, които основно пишат – в някои моменти имаше чак надвикване.

Аз се видях с разни хора, предадох на Brand shame.ludost.net, дремнах 20на минути под една от масите там, след което се прибрах да си додремя вкъщи преди празнуването на крокодилския рожден ден в Кривото (за който – в следващия постинг).

Събитието беше полезно най-вече с това да се съберем, видим и поговорим. Следващия път може да е направо във парка с бирички и никаква техника, просто с комуникационна цел :)

Tags:

3 Responses to “blogcamp”

  1. Краси Says:

    Ама ти верно ли си дремнал под масата ?! :)

  2. Bogomil Says:

    Напротив, много добре се познава наредбата и от юридическа и от потребителска гледна точка.

  3. moni Says:

    Чакаме и Боян Кроснов да си отвори блог. Кога? :)

Leave a Reply