2004-04-25 15:34

by Vasil Kolev

Нищо интересно…
Снощи се борих с cinelerra, и за няколко часа не успях да import-на какъвто и да е видео файл. Има нещо много сбъркано или в мен, или в документацията, но то отказва да признае каквото и да било за видео, и от време на време ми дава SIGFPE. Още малко, и ще си потърся друг редактор (или не дай си боже, ще се върна към avidemux).

Жоро без да иска, е засегнал една тема в блога си, доста често и на мен ми се случва да споменавам бога (основно с фразата “You have to consider the possibility that God doesn’t like you. He never wanted you. In all probability, he hates you”). Освен, че имах идея за религия с бог на сървърите и мрежите, днес пак се замислих по въпроса, и пак стигнах до извода, че в крайна сметка за нас няма значение дали има или няма такова върховно същество – в крайна сметка то си има собствени проблеми, вероятно не му е до нас, и в крайна сметка можем да му благодарим от време на време :) В крайна сметка, то ни предлага един много забавен free service – живота :)

И за финал, цитат от slashdot:

Reminds me of a story set in NYC. I think it was either a movie being shot or a study to test how people would volunteer to help. What they did is fake a bus crash.

The unexpected result was that quite a few people got on the bus and faked being injured in an attempt to have a claim.

Leave a Reply