2008-06-11 ИББ

by Vasil Kolev

Очевидно пиенето помага.

Днес ИББ беше пак весело изпълнение. Обсъдиха се “пи” в не-евклидови пространства, как три вълка са правили секс с умряло куче пред офиса ни (като отклонение на темата от математиката), MMORPG-то, дето измислихме (World of Sodomcraft, с нации от типа на тригърди 12-годишни нимфоманки и анадолски пустиняци), сървъри и помня-ли-още-какво…
(повечето теми без математическите бяха продължение на разговори от офиса. Не мога да си обясня що Галя (една от девойките на ИББ) обяснява, че не иска да работи при нас)

Аз продължавам да слушам Артерия – концерта от София е качен на torrent (и нейде по сайта на Строежа), като последното парче от записа е как преди концерта пиянските душици свирят/пеят “Черно море” на Тодор Колев. По случая мисля нов текст (“Аз работих в айти-то, айти-то, айти-то) и някой ден даже може да се направи един запис.
(а освен, че хората адски се забавляват, не може да не се чуе всичката мъка в гласа на Янко… Нейде по youtube има един клип с “кратка история на групата”, в която се обяснява как седяли на едно място в Прага, и “… свирехеме, пускаха ни пари, по някое време пращахме някой до близкия магазин да вземе малко салами да хапнем, после пак свирехме, после идваше да ни прибере полицията и да ни вземе парите, и така 6 месеца”)

Tags: , , ,

5 Responses to “2008-06-11 ИББ”

  1. joe Says:

    “Очевидно пиенето помага.”

    До едно време :)

  2. васил Says:

    @ joe по презумция – винаги.

  3. joe aka Vasil Says:

    По принцип си прав адаш :) Само презумпцията да не се прави в пияно състояние, защото тогава иманентно е заложена структурната основа на моновалентното утвърждаване във връзка с презумпциално-методологическия подход и дълбокото фундаментализиране на гносеологически необосновани – макар и практически дълбоко изстрадани – житейски истини… Честно, не исках какво исках да кажа, много се кефя да чета блога ти бтв! : ))

  4. васил Says:

    @joe аз съм друг васил :)
    п.п като гледам и тебе не те щади алкохола :)

  5. joe Says:

    Явно е характеристика на Василевците :) :p

Leave a Reply