2008-06-18 курс

by Vasil Kolev

Малко новини за курса ни във ФМИ – срока за предаване на курсовите проекти е 25.06, на ИББ (“Кривото” на ъгъла на Дондуков и Будапеща, след 19:00), нанясянето на оценки и т.н. е на 28.06 в зала 314 на ФМИ, от 13:00. Както знаете, мили студенти, трябва да имате курсови проекти, защото ние не сме измислили друг начин да ви изпитваме все още :)
(може и да измислим нещо, ама не разчитайте на това)

… и тук май е мястото да кажа, че не смятам да участвам в повече курсове във ФМИ. Не мисля, че формата върши толкова добра работа, най-малкото с последния курс преподаваме материал, който повечето студенти изобщо не схващат. Освен това нямаме времето (или поне аз) за добра подготовка и всичко, свързано със самия курс – докато бях на свободна практика, беше по-добре, ама с текущата ми работа това е просто невъзможно.

През лятото ще помисля малко по-сериозно по въпроса и да видим какво ще излезе.

(а в момента БТК са потрошили много сериозно routing-а си за вътре в България, мъкаааа)

Tags: ,

2 Responses to “2008-06-18 курс”

  1. windows vista latest updates Says:

    “че не смятам…”
    Това наистина е много жалко :(( както и това – “преподаваме материал, който повечето студенти изобщо не схващат”… или е майтап :D

  2. Vasil Kolev Says:

    @windows vista, не е майтап, но не е и проблема в студентите – проблема е, че материала ни не е преценен за тях, а някакси няма как да получим достатъчно добър feedback в тоя формат.

Leave a Reply