2008-09-13 chervarium/рожден ден

by Vasil Kolev

Празнувахме рождения ден на червото …

Простотиите за подаръци не бяха малко. Освен моя (две ламинирани снимки, крем за ръце и книгата “Сексът и офисът”) имаше една надуваема кукла, комплект от градинка (е, по-точно саксия) с лопата и вила и .. не помня какво още, червото може да допише :) Видях се с Антон Тинчев (не се бяхме виждали от кило време), разни колеги от ФМИ и кой ли не още, имаше и пак танца на пияния и изпаднал крокодил (и пак май има подробни записи). Аз учудващо издържах до 1:30 (въпреки, че бях бая уморен, следобеда поспах докато ме събудиха с някакъв проблем).
Трябваше да си взема тарамбуката…
Разбира се, имаше и няколко разговора по работа, то не може иначе…

Разбира се, за умората ми спомогна и това, че предната вечер с няколко човека изпихме останалата кашаса (трябва да ида за нова бутилка).

Червото беше домъкнал и един забавен холандец, с който май ще се виждаме и утре.

Обещавам тия дни да напиша нещо и за последните четени книги.

Tags: , ,

5 Responses to “2008-09-13 chervarium/рожден ден”

  1. Стефан Кънев Says:

    Над минута се чудех какво имаш предвид под “забавен холандец”. Сериозно.

  2. Ирина Says:

    Ей, замалко да забравя, аз на този “забавен холандец” му обещах днес да му покажа какво означава истинска домошарка сливовица, както е тръгнало надали ще стане… Но като се сетя само аз какви алкохоли му давах снощи направо ми е жал, ако е жив до днес :)

  3. chervo Says:

    а
    be… sus “zabavnija holandec” stanahme po gore-dolu edno i sushto vreme, kude 12, sled koeto chas proverka na poshtite, posle pak sun do kum 3-4 (che ot tolkova alkohol neshtata ne se opravjat prosto s edin sun), posle hodihme da go jadem, minahme prez office da printnem boarding pass (okaza se, che ne mozhe da se pravi onlie check-in za hvurchishte sofia), sled koeto se vurnahme obratno v centre i izkarahme okolo chas i malko v apartamenta (mestoto mu haresa mnogo), pribirane, vurshene na nishto i maj shte se spi sega, utre trebe se stava rano.
    taka che nishto ne si postignala s raznite alkoholi.

  4. Стефан Леков Says:

    Абре Чааарво, кога ще се научиш да пишеш на кирилица?

    Кроцифер, какво стана с книгите?

  5. Vasil Kolev Says:

    @Стефан Леков, добрите неща идват при тези, които чакат :)

Leave a Reply