2009-04-17 полит. бира

by Vasil Kolev

Снощи беше страшно.

Цялата работа тръгна от дискусия в twitter по темата за изборите. Понеже се реши, че е лоша идея да бистрим политика там, направихме набързо една организация за обсъждане на живо, замъкнахме се в Кривото и последва първата политическа интернет бира…

Разбира се, за политика не говорихме много. Обсъдихме програмата на “Зелените” (която е толкова зле, че лошо да ти стане, ама за нея ще пиша отделно), обсъдиха се абортите, stem cell research-а и други подобни весели неща, след което разговорите преминаха към нещо неопределимо, с много простотия в него. Моите опити да си спомня не са особено успешни (което май се дължи на количеството вино, дето изпихме), имам много ясен спомен как предлагах на една девойка да и измия косата (което беше прието като странна сексуална перверзия).

Прибирането не го помня особено добре. Помня, че ми се наложи да повърна вкъщи, успях да поспя, а сутринта като за капак на всичко си изтървах чашата с кафе в раницата (слава богу, по-голямата част се изля на пода). За капак на всичко – thepiratebay са изгубили делото на първа инстанция.

Извод – опасна работа е политиката, чак боли глава…

Tags: , ,

4 Responses to “2009-04-17 полит. бира”

  1. velin Says:

    бирената партия сте основали, а ?

  2. Милен Says:

    Вижте кандидатите на “Зелените” за изборите!

    Няма нито един икономист. нито един юрист. Всички са биолози. Нищо лично, ама това прилича на скаутска организация, а не на политическа партия.

    Яд ме е, че Бого Шопов отиде при тях. Сега пак няма за кого да гласувам. Толкова свестен човек, ама наивен…

  3. joe Says:

    Бих казал “2009-04-17 полит. бира + вино”. Don’t mix – don’t worry. Или както го перефразират на село “Мешай и се не бой” :/

  4. parazit Says:

    С нетърпение очаквам темата за програмата на Зелените :) За прогламата за парляментарните избори все още има малко време за адекватни включвания.

Leave a Reply