2009-07-04

by Vasil Kolev

Припомниха ми пак, че трябва да пиша…

Като за начало, някой да знае добра психиатрична клиника? Аз вече имам втори профил в twitter и три във Facebook, и не помня да съм правил нито един от тях, мисля, че шизофренията ме е хванала много сериозно… Другия вариант би бил па някой да ми прави безплатна реклама на услуга “поддържане на социален живот”, и ако е така, мисля да ги пусна да се състезават, да се види кой ще е най-добрия.
(да изясня – аз мой профил във fb нямам, не съм си правил, нямам достъп, и не ми се занимава)
(а май последната дивотия била, че последните два профила обявили, че са in relationship. Не мисля, че моята шизофрения може да стигне чак дотам).

Разни хора пишат по темата как след изборите трябвало да станем още по-политически активни и други подобни работи. Може ли да спрете да ме занимава с глупости, дами и господа? Не е ли правилно да се очаква хората, дето са назначени на някаква позиция, да си вършат работата без някой постоянно да им казва какво да правят всяка една минута? Изобщо, все повече става правило да не се разчита на който и да е да си върши работата и да трябва да му се казва за всяко нещо. Не знам защо си мисля, че постоянен директен микроконтрол е нужен само, ако държавата тотално се е разпаднала, а съм разбрал да сме стигнали дотам…

Изобщо, има си сериозна причина да се занимаваме сериозно с политика основно по избори. Тя е за да имаме време да си вършим и нашата работа:) Който иска, може да сметне колко точно страшно за икономиката би било, ако всеки отделя по час-два на ден за занимаване с политика и колко ще е реалната цена на подобно нещо (освен колко точно безсмислено ще бъде).
(имам пряко наблюдение от смислеността на разговорите за политика в нашия офис)

Накратко – не ме карайте да върша на някой друг работата. Правя го постоянно, ПИСНАЛО МИ Е и ако смятах, че мога да се справя по-добре, щях да се кандидатирам. Или да използвам събраните три мазета калашници и патрони и да вземем властта (червото отдавна иска да е министър на вътрешните работи).

Tags: ,

One Response to “2009-07-04”

  1. Shaio Says:

    Amen to that! /кирилица

Leave a Reply