2009-08-08 път

by Vasil Kolev

Висим си на летище Будапеща, смучем бири и си чакаме полетите.
(първоначално net-а им не работеше, ама се освести, вероятно си бяха наритали router-а. Колебаех се да ходя да ги питам дали имат проблем)

Трябваше да стана сутринта в 4 (чух си телефона и първата ми мисъл беше “А защо да не си доспя”), добрахме се до летището и с малко проблеми се долетя до Будапеща. Знаем как да се доберем до мястото на събитието, така че остана само малко да се оправим в Холандия…

Моя багаж се оказа 22.8кг, вероятно наобратно ще е повече, понеже така и така основния експортен продукт на Холандия е дъжда.

Tags: ,

3 Responses to “2009-08-08 път”

  1. К I Says:

    Ха-ха-ха-ха-ха!!! Да напомня диагнозата “магнит за технически проблеми” – http://vasil.ludost.net/blog/?p=2482 :D

  2. inx Says:

    Като човек, имал немалко приключения със свръхбагаж на Скипхол, си позволявам да ти дам следният съвет: като си предаваш багажа, търси гише със служител, който изглежда като истински холандец – висок, рус, синеок. Собственият ми опит (последната случка е отпреди няколко дни) сочи, че те са по-склонни да не обърнат внимание на свръхбагажа. По-тъмните им колеги (индонезийци, суринамци и прочее) са изключително стриктни и си гонят парите за наднорменото тегло на всеки куфар като да влизат в собствените им джобове.

  3. стоян Says:

    хахаха

Leave a Reply