2009-08-16

by Vasil Kolev

Последен събитиен ден на HAR…

След около 6-7 часа почваме да гасим мрежата и да събираме. Аз ще съм тук до сряда/четвъртък, после ме чака един полет с доста стоене по летища и на 21ви в около 1-2 през нощта ще съм си в София. Още не ме е хванала толкова носталгията, ама определено ми се прибира :)

Вчера не ходих на почти нищо освен лекцията по темата за exploit-ването на google native client-а (която се оказа доста интересна), лекциите за GSM нещата и тази на lockpicker-ите ще си ги гледам после на спокойствие – в залите беше ужасно топло и постоянно заспивах :)

Сутринта изобщо не ми се ставаше, въпреки че легнах рано. Май и тука съм успял да се преуморя :) Ще се поспи два дни в София, преди да ида на работа.

Ще напиша едни по-подробни генерални впечатления по-нататъка.

Tags:

5 Responses to “2009-08-16”

  1. Веселин М Says:

    А някой има ли идея защо този блог, гледан през мобилното прокси на гугъл, изглежда хакнат ? В началото на всеки пост има средно по 200-300 линка и трбява да превъртиш 20 страници за да стигнеш до текста на поста. Това продължава от 2 седмици и е само за него от всичките блогове, които следя.

    Ето пример (ако излезе)
    http://www.google.com/gwt/n?u=http%3A%2F%2Fvasil.ludost.net%2Fblog%2F%3Fp%3D2645

  2. Vasil Kolev Says:

    @Веселин М, идея си нямам, това е нещо, което google правят. При мен няма нищо такова, преди малко прегледах всичко (и ако click-неш на самия rss там, си показва само моите работи).

  3. dagoburd Says:

    @Vasil Kolev, погледнах source-a на страница ти, отворена през нормална връзка и тия линкове ги има, точно след header-a

    ТЗБС/DGBS
    ТъмноЗелен Балкански Собек / DarkGreen Balkan Sobek

    <a href=”http://www.urulo**** и т.н.

    Явно просто през мобилното прокси, това не минава като скрит текст, ами си го показва ;)

  4. Vasil Kolev Says:

    @dagoburd, намерих го. Отне прилично време да го набарам, доста добре го бяха скрили гадовете. Бях се patch-нал в момента, в който бяха публикували проблема и пак бяха успели да ме изпреварят…

  5. Веселин М Says:

    Ей, браво че си го намерил, че беше много досадно.
    Понеже съм ти читател от няколко години и то предимно по телефона, този проблем щеше да ме откаже.
    Поздрави

Leave a Reply