2004-05-24 01:56

by Vasil Kolev

Забавен и мързелив ден, след странна вечер.

Снощи ходих да оправя на heth debian-а, след като открих, че нямам грам желание да довършвам сървъра, който бях почнал (и който утре ще завърша). Денят се оказа подходящ за workstation-и, не за сървъри :)
(обичам debian. Всичко стана адски лесно.)

Денят се оказа мързелив, закусих с Велин и после с него, Алберт и Лора отидохме в офиса му да гледаме един доста хубав филм, чието заглавие в момента ми се губи. Ходихме пеша през парка, което мисля да направя като навик на Велин – да го мъкна сутрин до офиса му, за да ям в локалната им кръчма шкембе чорба, а той да се раздвижва. За момента имаме малко разногласия по въпроса, но ще ги оправим…

До интересен извод стигнахме днес, около моето оплакване, че хората, които събират кофите сутринта ме будят – казах, че ще ги замеря с нещо тежко следващия път, например с Велин, от което стигнахме до извода, че той всъщност е биологично оръжие за масово унищожение, и май не трябва да го пращаме в Ирак …

Днес ме валя първия пролетен дъжд – крайно време ми беше да ме навали :) Сега косата ми леко се е накъдрила, и малко кашлям, но първото не е страшно, а второто ще оправя с едно хубаво наспиване след малко.

За пореден път открих, че доброто наяждане/преяждане е вредно за работата, адски ми се спи. Трябва да спра да преяждам най-накрая… :)

Leave a Reply