2010-07-22 ново заглавие

by Vasil Kolev

Нещо ми става, три post-а за два дни.

Пак си преименувах блога – iffi ми обърна внимание, че все още tag-а “работа” води класацията на писанията ми. Като ги подредим по използваност, нещата за които пиша са работа, книги, крокодилски (т.е. мои random мисли) и алкохолизъм.
(вероятно не е съвсем точно, понеже не съм попълнил tag-овете на всичките си публикации – бях се хванал по едно време, но след няколко часа ми писна)

Така заглавието стана на РККА/WBCA, което доведе до забавни асоциации… РККА е съкращение, по-известно като Рабоче-Кресьянская Красная Армия, или както е била известна у нас – Червената армия (по-късно – Съветската армия). По-забавното е, че аз всъщност съм роден на 23 февруари, което е точно деня на съветската армия и държа да отбележа, че нямам нищо общо с нея.
(даже пия по-малко от тях)

Смятам да опитам да пиша повече за книги, отколкото за работа, поне за известно време. Алкохолизмът си идва от самосебе си :)
(съдейки по коментарите от предния post, ние наистина сме нация алкохолици, та предполагам темата е достатъчно позната на всички)

Tags:

5 Responses to “2010-07-22 ново заглавие”

  1. васил Says:

    крокс, ти и през дупето да почнеш отвеждаш алкохол, пак няма ги стигнеш по пиене тея!

    преди години беха към 2 милиона.. сега към 1 май.. много на нагорно ще ти дойде!
    а ако решат водка с абсет май сам ще си станеш ? :)

  2. Лъчо Says:

    Ще следя дали мизантропията ти ще вдигне бройката с tag “идиоти” ;-)

  3. 42 Says:

    аз си мисля, че ако пишеш за работа, включително технически казуси и т.н., ще бъде интересно на по-голям брой хора, отколкото ако пишеш за книги.

  4. Vasil Kolev Says:

    @42, може би, само че не винаги мога да пиша за казусите, с които се занимавам. А и в последно време книгите изглежда са ми по-интересни, като гледам с каква скорост съм почнал да чета :)

  5. denica Says:

    крокодилИ – колко шизо .)

Leave a Reply