2010-09-27

by Vasil Kolev

Съвсем накратко, колкото да си личи, че съм жив.

Невралгията пак се обади и в следващите дни ще си стоя основно на тъмно вкъщи. Четенето също ми е малко сложно, така че май основно ще се спи.

Нищо още не се знае за повторното водене на “мрежова сигурност 1” във ФМИ. Направихме каквото можахме, днес по принцип трябваше да е ясен резултата, но новини още няма. Както се кани да почва семестъра след няколко, не вървят на добре нещата.

Записах един странен експеримент, може да събера желание и да го организирам (вместо да е просто натрупване на идеи на едно място).

Чакам с нетърпение момента на приключване на антидепресанта, за да мога да се напия. Като гледам идиотията наоколо, няма какво друго желание да ми дойде. Имам чувството, че някой организира по няколко малоумия на месец, за да има за какво да пишат вестниците.

Tags:

6 Responses to “2010-09-27”

  1. Минувач Says:

    Хеах.. извратен tune :P
    Интересно звучи.

  2. abc Says:

    Кое му е интересното, в youtube и най-некадърните неща звучат по-добре. Моята препоръка е първо да се опиташ да правиш кавъри на любими парчета (като си ги вадиш сам) и чак след като ти харесва резултата да правиш такива шокиращи записи :)

  3. Минувач Says:

    Хеаххеа.. записа що да е шокиращ?
    Мен ме кефи да дрънкам такива идеи пиян, и също имам няколко “нахвърляни идеи” някъде си :>
    Нищо лошо няма, докато на човек му прави удоволствие.

  4. UZUMAKI Says:

    A опитвал ли си да се напиеш, докато си на антидепресанти?

  5. Vasil Kolev Says:

    @UZUMAKI, не. Пробвал съм да пия малко и ставам адски отпаднал. Вероятно няма да помогне и да се самоубия, трябва ми малко по-различен тип дрога за целта.

  6. adash Says:

    Лично мен ме кефи парчето.

    Само му тури малко поече агресивност (наздраве) и така.

    Готино е, но е малко кухо. Обработи го и го направи малко по-злобно. Повечко контрасти и повечко енергия. И го пусни пак. Ако е супер-провокиращо, печелиш ;) Но сериозно, мен ме кефи. Просто има нужда от малко повече контрасти/сила.

    Иначе малко ми звучи като саундтрека на джоунс ин дъ фаст лейн (надали некой ще се сети ко имам предвид :) )

Leave a Reply