2012-05-05 почистване в initLab

by Vasil Kolev

Пак съм забравил да пиша.

Поне днешния ден става за описване – почиствахме и оправяхме новата част на initLab, един апартамент в същата сграда, който ще се ползва за тих co-working space. Мястото е малко по-широко от самия lab, с три стаи и изглежда съвсем прилично след чистенето.

Аз не бях там от самото начало (което беше в 11, а аз още отспивах след запиването от предната вечер, празнувахме на Мариян рождения ден), пристигнах към два и се занимавахме до около 6-7, когато вече беше боядисано каквото трябва (трябва да се мине още един път само) и се опитвахме да почистим малко боя от паркета на едната стая, която някакви хора преди нас бяха намазали. Комбинацията от умората, изпаренията от латекса, ацетона и разредителя най-накрая ни дойде много и се качихме в лаба да си поемем въздух.

Единственото лошо е, че на приятната мрачна стая таванът го боядисаха бял, но поне стените си останаха тъмни. Тия дни трябва да се появят бюра, да се пусне водата навсякъде (има няколко бъга) и ще стане съвсем годно за употреба :)

Изкарахме вечерта основно на терасата, да гледаме дъжда, който се изсипа. В един момент мина на градушка, та извадихме малиновата ракия и аз от време на време си слагах в нея дъждовен лед (т.е. си подавах ръката през терасата). Обмислихме слагането на тента, та да можем в такива моменти да употребяваме по-голяма част от терасата…

Tags:

One Response to “2012-05-05 почистване в initLab”

  1. Владо Says:

    Щеше да е много мъчно, ако този ден не бе упоменат някъде в някакви хроники…

    И впрочем не е като да не останаха неща за добоядисване или лакиране, но да речем, че най-големите болежки бяха отстранени :)

Leave a Reply