2012-08-05 VarnaConf

by Vasil Kolev

На 11.08 (събота) във Варна, във Варненският Свободен Университет ще се проведе VarnaConf – еднодневна конференция за developer-и. Аз ще имам една кратка лекция там (основно мрънкане), но се очертава да има по-интересни неща, програмата и лекторите могат да се видят на сайта.

Ще се stream-ва (освен ако нещо тотално не се сбози) на http://stream.initlab.org:8787/vc.ts, където в момента върви на loop едно клипче с програмата и “Too Tight” на Falik за фон. Мисля, че с vlc най-добре ще може да се гледа, но до събота има много време всички да тестват и да кажат дали имат някакви проблеми (и да си ги решат). Ако има желаещи, в София в initLab може да се организира прожекция – има всичко нужно за целта, само някой трябва сутринта да отвори.
(може като Радо се събуди по някое време да предложи по-хубав клип и някаква друга creative commons музика)

Вероятно ще пътувам няколко дни преди конференцията за Варна, та ще имам време да вися във VarnaLab и да преча на хората (най-вече на Кънев, който иска да върши работа и да води полезни workshop-и на хората). Ако някой му се намира по-интересна идея за моето време там (невключваща плаж и други подобни гадости) да пише.
Също така, ако някой там може да откликне на някаква част от тоя ми призив, също да пише :)

Update: Оправих url-то на stream-а, бях пропуснал порта (8787).

Tags: ,

One Response to “2012-08-05 VarnaConf”

  1. Боян Куртев Says:

    Как ми липват подобен тип събирания тук :-/ Дори не подозирах за същетвуването на подобна група във Варна. Жалко, че не съм там сега. Иначе идеята е страхотна. :)

Leave a Reply