2016-11-10 OpenFest 2016

by Vasil Kolev

“I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more.”
(екипът на OpenFest)
(оригиналът е от Fight club на Чък Паланюк)

И мина OpenFest 2016.

Няколко месеца подготовка, три дни лудница (първия – за setup на нещата), купища неща, които се счупиха и оправяхме в движение, проблеми с хора и техника, и всякакви забавления около това. Още не мога да си събера цялата глава, та ще карам накратко:

Първо, голяма благодарност на целия екип, че оцеля и не ме подпали, задето ги забърках в това;

Второ, имам да пиша нови post-ове по следните забавни теми (или по-скоро да ръчкам хора да ги напишат): мрежа, wifi, monitoring, voctomix, интеркома, телефоните дето звъняха.

Трето, трябва да изкараме официално информация за записи и streamdump-ове. За всички много нетърпеливи ето нещо, което да си пускат, докато чакат.

Четвърто, догодина още доброволци няма да ни се отразят зле. Ще има спам по темата в блога ми и вероятно по сайта на феста :)

И като финал, още обмислям как промяната на заглавието на блога ще ми се отрази на занимаването догодина. Детският кът, дето направихме тая година няма да може да се справя с чак толкова малки деца…
(разбира се, ако няма трета световна война и не се наложи да отложим OpenFest 2017, което като гледам новините може и да стане)

Tags: ,

3 Responses to “2016-11-10 OpenFest 2016”

  1. Ани Says:

    Догодина, живот и здраве, със Симонка ще ти станем доброволци. Много е хубаво, че ще си имаш малко крокодилче. Всъщност най-малките деца са най-лесни за гледане. Поздрави! :-)

  2. Боян Says:

    Поздравления ( за причината на промяната в името на блога ти ) :) Единствентото което сигурно ще се промени е … ВСИЧКО ! За следващият Фест може да организирате workshops за начинаещи родители – смяна на пелени, хранене, приспиване, къпане и всчкакви подобни забавни начинания ! ;-)

  3. Mother of three Says:

    Колко хубаво! Дръж се – веселото предстои…
    С по-малки е по-лесно. Може да огледаш снимки на скоро преминалия TEDxMladostWomen – имаше двечки в публиката – не се усети, че са там :)

Leave a Reply