2004-06-15 18:14

by Vasil Kolev

Мммм праскови…

Сутринта станах, занесох си молбата за членство в ССС на един от членовете на управителния съвет (:) ), и минах през Славейков. Няма нови книги тая седмица, гадна работа…

След това си напазарувах кило ягоди и кило праскови, и един такъв весел се прибрах, като по пътя изядох даже и един сладолед – въобще ден за детска радост :)

След като се прибрах, седнах да си довърша плана за другата лекция в Правец, само че Велин ме измъкна до локалното кафене за закуска, и висяхме там около час и половина, понеже чакахме Валяка да се появи… Не ми е приятно а вися в такива заведения, скучно ми е да седя на едно място, ако нямам нещо занимателно да правя (например да съм си пред машината).

Сега имам да ходя до факултета да събирам курсови работи на студенти, които са закъснели с предаването, и след това да се мъча да ги чета… Дали факултета би се навил в кандидат-студентските изпити да има един по литература, да напишат нещо просто, и да е просто 1/0 – или могат да пишат, или не могат… Иначе има шанс да се забрави писмения български език в тоя факултет.

One Response to “2004-06-15 18:14”

  1. Nick Angelow Says:

    за съжаление си прав за българския език.
    и което е още по-тъжно, проблема не е само в този факултет — ако се разходиш по форумите, ще ти се доплаче, ако нямаш нерви като корабни въжета.
    нямам поглед върху чата, ама там положението трябва да е още по-трагично.

Leave a Reply