2004-07-01 01:45

by Vasil Kolev

Понеделник срещу вторник имаше downtime на marla и още няколко машини в POP-а на Лирекс, поради изгорял UPS… Определено им трябва денонощен support.

Днес оправих това, което Ники ми искаше за dnsbl, пратих му го, и се заех да подредя нещата за следващия семестър. Хванал съм да оформя плана на втората уводна лекция (първата е организационна за самия курс, оценяване и т.н.), и поне дотук ми изглежда ужасно, има сериозна нужда от оправяне.

След това на IBB си получих сертификата за LPIC1, не изглежда лошо, и ти дават една пластмасова картичка (като дебитна :) ), на която пише, че си взел първо ниво :) Да предупредя хората от сега – първо ниво не е най-високото, както Жоро Чорбаджийски смята да мами хората (той май се уплаши, че на второ ниво съвсем ще го мина по точки :) ). Самата среща мина нормално, с бири и всякакви разговори, които продължиха по пътя към вкъщи с червото, на тема смисъла от тоя сертификат (аз му казах, че поне според мен човек, който може да го вземе, може да се оправи по някакъв начин с всякакъв шантав Unix, за което той не беше много сигурен…)

Сега мисля да поспя, че утре е последната дата за писане на оценки, и приключваме с курса за тоя семестър. Не е лошо да успея да стана към 14:00, за да съм във факултета в 15:00.

Leave a Reply