2004-02-21 03:41

by Vasil Kolev

(мрънкане за деня – трябва да измисля нещо за осветлението, или яркостта на цветовете на монитора. Или поне да си намеря pdf четец, който да не е с толкова ярък бял цвят за фон … Или да давам опция -papercolor gray на xpdf … Или да си намеря нови очи.. Или най-накрая някой да направи преходник м/у VGA интерфейс и мозъка …)
(в последното сигурно направо ще се влюбя :) )

Проверих още няколко теми, на студенти, които искаха повишение, и им беше дадено време да си преработят темите. Добре са се справили, като гледам :) Също така, проверих няколко теми, които изглежда се бяха изгубили преди, и измежду тях даже имаше една като за пример :)

Днес (след около 8 часа) ме чака ставане, за една приятна среща, а утре – в 10-11, за финалното писане на оценките… Чудно ми е как ще стана в неделя, но всяко нещо с времето си… :)

За днес – толкова, спи ми се, и искам да си извадя очите, най-много да гледам някой епизод на friends, и да спя.
(докато чаках да се поизточи малко Friends тия дни , изгледах пак Onegai Twins (има го на chise.ludost.net, за хората, които са в България), и не ми беше толкова интересно, колкото първия път, но пак човек доста може да се посмее :) )

Leave a Reply