2004-10-22 21:54

by Vasil Kolev

Лудница….

На OpenFest ще има sparc, с един 17″ монитор, с Debian на него. Даже го поизчистих, че възрастта му можеше да се измерва по пластовете мръсотия :)

През част от деня бях спътник на Йовко, докато свършим разни неща, едно от които беше плащането и вземането на флаерите, и понеже ССС така и не беше направило превода, двамата буферирахме плащането… Добре, че си имам backup в дебитната карта. А на него не му завиждам, сигурно е обиколил София поне 5 пъти…

Тениската ми за OpenFest с надпис Security е около 2 размера над тези, които нося (а аз нося основно размъкнати дрехи). Смятам да цензурирам всички снимки, на които ме има с нея.

С Жоро си оправихме презентациите и ги напаснахме да се виждат добре на notebook-а – основно пипахме по моята, пак се бях поолял с дългите думи и разпъванията, личеше си в колко часа я бях писал.

Утре в ранната сутрин (8:30) Йовко ще мине да ме вземе. По този случай досега блъсках по боксовата круша да се уморя, изкъпах се, остава да блогна, и ще си легна.

! Да не забравя да поддържам утре контакт с Лирекс през деня, да не се срине нещо около marla случайно, че преди малко имаше някакъв проблем с router-а им…

(Извинявам се за разпокъсаността на мислите в тоя постинг, просто главата ми леко пуши, и през димната завеса не се вижда добре.)

Leave a Reply