2004-10-30 21:38

by Vasil Kolev

Вчера не съм блогвал, понеже следобяда ми се доспа, и заспах около 6… Събудих се за малко около 23, понеже алармата на един апартамент от отсрещния блок рева около час, но после пак заспах. Не помня точно какво правих :)

Сутринта с Велин се хванахме да тормозим ftp.uni-sofia.bg – опитахме се да инсталираме системата на Боян Кроснов за отчитане на трафик, но се оказа, че не се разбира с версията на perl там (5.8, а marla е с 5.6) (Бояне, проблема е, че това, което вадиш чрез XML::Dumper, после не може да се import-не, ако имаш време, обади се на ICQ). Информацията ще ми е бая полезна, като реша да upgrade-вам marla от woody на sarge.

Иначе нищо интересно – чета разни работи от Wikipedia и не мога да се спра. Хванала ме е апатията, а трябва да се подготвя за лекцията във вторник, да напиша нещо кратко по темата как точно правих излъчването на OpenFest, и да видя какво ще правим със един shared storage…

One Response to “2004-10-30 21:38”

  1. dafo Says:

    Това с излъчването няма да е за изпускане, ако нямаш против да го споделиш… Аз се боря с videolan, като целта е излъчване от тунера, засега с 50% успех.

Leave a Reply