2004-11-20 01:12

by Vasil Kolev

Днес прекарах малко време в проекта, направихме финални тестове, оправихме няколко дреболии, само chervarium беше зает, та той ще си довършва утре нещата.

Усилено чета блога на Чомски, и мисля по въпросите там, но искам първо да го изчета, преди да коментирам.

Прибирайки се покрай НДК, се спрях и послушах едно много интересно импровизирано изпълнение на гайда и тарамбука – няколко човека се бяха събрали на едно по-спокойно място, и си свиреха. Бяха много по-приятни от звука, чуващ се от големия екран, окачен на НДК, и определено много по-съдържателни.

Взех си пак едно прилично количество лазаня, продължава много да ми харесва.

Вечерта като се прибрах директно си легнах да спя – не знам защо се чувствах толкова скапан. Станах около 00:00, да си видя пощата и т.н., да блогна, и да си кажа две думи с Велин. Навън вали сняг (или по-скоро обикаля нагоре-надолу, заради побъркания вятър), вероятно е адски студено, изобщо идеалното време да се свие човек под одеялото и да си спи.

Чудя се да качвам ли rip-а на DVD-то на Чомски на marla, понеже не съм сигурен за copyright-овете и т.н., но наистина може да се помисли за една прожекция на по-голямо място, както се предлага, например във ФМИ, с проектор и т.н. (само трябва да издирим озвучаване).

One Response to “2004-11-20 01:12”

  1. CASIUS Says:

    Продължава ли да критикува правителството на САЩ? Изглежда, все още таи надежда за този народ с промити мозъци. Що се отнася до филма, ако става дума за наука, ще е супер да организираш прожекция, но ако става дума за политика – нещо не ми се връзва ФМИ и политика. Както и да е, дори само от уважение към Чомски си струва.

Leave a Reply